Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.040
- 103.057
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam mesajım dursun burada Çorum bu sene ligin iyi takımlarından olacakHiç bir maçta bu kadar kolay pozisyona giremezler.
1 haftaya arsenal de benim anladığım
Lan sanki oyuna atacaktı çocuğu Cafer sende alemsinBir sualim olacak
Yedekte hiç hücumcu yokken neden Ada kadroda değildi? öğlen altyapı maçında oynadı
Böyle bir saçmalık olur mu ya hu? Al işte ihtiyaç oldu
Copy paste yorumlari kes biraz futbola kafa yormaya baslasan iyi olur.
Hocam 2 maç üst üste kaybedince Uğur’u yollarlarsa dağılırlar ama bence çok dengeli bir kadro oluşturmuşlarHocaları iyi bu arada. Ama ligde kalmaya oynarlar muhtemelen gibi geliyor
Yoo doğru diyor taş gibi kadroları var sezon sonu görüşürüzsakadır heralde adamlar 2 top yapacak durumları yok, yarın FB BJK bunlara 4 er tane atar gecer. Bizim beceriksizligimiz adamların basarısı degil. Goztepe, samsuna karsı falan oynasak bugun yine 4 tane yerdik.
Bu sene rakipler o kadar aptal değillerBu soruna rağmen 4 yıl şampiyon oluyorsak çok kafaya takmayıp bu şekilde eksikleriyle kabul etmek gerek. Asıl sorun başka yerde şuan
Tabi atardı yaw niye atmasın forvet işteLan sanki oyuna atacaktı çocuğu Cafer sende alemsin
İnan Kıraç eski formunda değil. Derin gs bitti özbeks gs onlineTüm suç seçimde rakip çıkarmayan genel kurulda. Adama resmen istediğini yap biz karışmayız dediler. Adamda bunu yapıyor. Üyeler ve yönetimde taraftarı sadece para olarak görüyorlar. Gözükende bu sene parada olmayacak bakalım seneye ne yapacaklar
Bunlar daha geçen sene lig devam ederken konuştuğumuz şeyler zaten, tek tek oyuncuları hedef alanlara hitaben yazmışşın alınmasınlar diye, yani istedikleri kadar alınsınlar, gerçeği göremeyenlere post atmaktan gına geldi artık, ne diyelimSadece sorun hoca dersen yanlis yorumlamis olursun. Benim yazimi dikkatli okudun mi bilmiyorum ama takim Temmuz ayindan beri hazirlik maclarinda isik vermiyor, ne hazirlik maclarinda, ne de genel olarak atmosfer camiada cok kotu. Baskan ve yanindakiler umursamiyor, ya da bu kadar takmiyor kafaya diyelim. Herkeste bir farkli bir rahatlik var.
Zaten 4 senedir Okanball diye hitap ettigimiz tek bir oyun anlayisimiz var, bunun degismeyecegini ben gecen sene kabul ettim cunku baska birsey oynamasini bilmiyoruz. O yuzden yetenekli oyuncular ariyor bu takim cunku sahaya ciktiginda Mertens gibi, Icardi gibi (ilk 2 sezonun Icardisi diyelim) oyuncular ariyor bu takim anca oyle maci cozebiliyoruz.
Hocadan taktik dokunusu falan beklersek daha cok bekleriz. Mecbur transfer yapilmali o yuzden.