Transfer Nöbeti #10

Şiraze kaymış durumda. Maalesef genç oyuncu toplamaz bu işi gibi geliyor 10 numara için.

Ağır taş lazım oraya

Göztepeden mucize kurtulduk samsundan 4 yedik 7 oluyordu trabzon dağıttı paşa yendi bu kadro son ay dağıldı sahada zaten.. liverpool deplasmanını juve deplasmanını saymıyorum 2 side tarihi fark oluyordu.. Bu takıma dokunmamak ihanettir bu bunu görememek hainliktir…

Yapılacak tek şey vardı parayı 6 numara ve 10 numaraya yatırmakti bu orta saha şampiyon orta sahası değil. Ondan sonra sol tarafa ve forvete ve stopere u23 den oyuncu almak lazımdı ama işte plansizlik

yönetim aşırı başarısız eyvallah berbatlar ama hoca da artık cidden baydı;iki stoperde hazır değil bariz ortada ısrarla oynatıyor!!!ilkay ve kaan dan umudunu hala kesemiyor kurtarıcı diye onları sokuyor bu kafayla giderse u 23 kim gelse oynatmaz hoca...

Okan buruk hala yönetimi savunmaya devam edip, taraftara aklınca laf sokuyor. Sende çekip gideceksin.

Aci ama bu eklemeler en gec pazartesi gelip sali antremanlara baslayip cuma kadroda olmazsa erzurum maglubiyeti kucagini acmis bizi bekliyor

Okan Buruk: "Ön tarafta oyuncu sayımız çok az. Orayı güçlendirmek istiyoruz. 10 numara, forvet ve bir kanat oyuncusunu çok acil şekilde kadromuza katmamız gerekiyor. İnşallah bu hafta..."

utanmaz arlanmaz basiretsiz herifler rezil kepazeler size olan nefretim gs sevgimin önüne geçti ulan
nerde lan ugoçukwunuz haysiyetsizler alın batrakovu dürün bükün naparsanız yapın batrakov veledi gelsin kurtarsın sizi

her transfer dönemini zehir ediyorsunuz lan millete kendi sahasında dayak yiyen sünepeler sizi az bile yapmışlar size

şimdi gidip uğurcan tarifesi 50 milyon sıkarsınız birine babanızın parası ya verin anasını satayım

Geri
Üst Alt