Cihangir Göktaş
10 Numara!
- 18 Temmuz 2022
- 10.058
- 12.525
- 963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin sonunu zor getirmişiz halen transfer yok ama karamsarmışız hoca fıkra anlatmayı kes gidip başkanı ön at yiyelim.
Geridesin ve oyuna girenlere bak
Ekli dosyayı görüntüle 331431
Dalga geçmek değildir bu taraftar ile başka bir şeydir de ceza almayalım şimdi
Ya lige bu kadar hazırlıksız giren kaç takım var gelin konuşalım bak ilk 5'e oynayacak takımları geçtim
Heralde goztepe, samsun, rize , alanya bu takımı top diye oynar en iyi anadolu takımı olmanın yanından gecmezler. 9 un ustunde kalması imkansız gorusuruz sezon sonuYoo doğru diyor taş gibi kadroları var sezon sonu görüşürüz
Orta sahanın önemini kavrayamayan adamın başarılı olma şansı yokStoper nerde, orta saha nerde ?
Mayısta kaçma sakın ilk 8 bankoHeralde goztepe, samsun, rize , alanya bu takımı top diye oynar en iyi anadolu takımı olmanın yanından gecmezler. 9 un ustunde kalması imkansız gorusuruz sezon sonu
Kesinlikle. Hatta Eren'in tüm hücumların içine ettiğini görüp Eren'i arkaya Kazıncan'ı öne alsaydı yine daha etkili olurduk. Biz TV başında görüyoruz da hocamız saha kenarında göremiyor.Okan hoca Eren yerine 15 dakika önce Kazım'ı oyuna alsan alırdık maçı sende de problem var.
Valla gurur yapacak durumda değiliz. Alanya'dan Ümit veya özünde sıcak bakmıyordum ama Konya'dan Adil için bile hamle yapılmalı.Bir şey diyim mi sövmezseniz bu takıma Hakan'da lazım.
isim alalımabi bak soyluyorum.
batrakovla patrakovla olmaz o iş.
ADAM GİBİ ŞUT ATAN 10 numara lazım bu takıma!