Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 64.917
- 79.503
- 4.218
Rakipler güçlendi sezon için illa ki puan kaybedecekler ama bizde kaybedeceğiz.Dostum abartmasak mı
Avrupa'da dahi maçın yokken iç sahada 2 puan bırakıyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakipler güçlendi sezon için illa ki puan kaybedecekler ama bizde kaybedeceğiz.Dostum abartmasak mı
Mayısta kaçma sakın ilk 8 banko
Aynen tam onun maçıydı haBugün sane ya da barış yerine lang olsa ilk yarı 3-0 bitmişti muhtemelen
Mithat bence de alinmaliydi yeri geldiginde orta saha oynardiulan acaba Jakobs ile Pervis Estupinan'i takaslasak mi
Sallai yerine de Mithat Pala koysak aslinda
Parasi neyse verilip fesih edilmeli!hoca anladi herhold lesley ile olmayacagini opsiyon devreye girmemesi icin pek fazla oynamak istemez belki
5 yediğinde bile gitmedi, young boys rfs gibi rezilliklerde gitmedi, şampiyonluğu verse de dursun bunu göndermez, ağzı yok dili yok, tdlik vasfı yok. Takılıyor işte, dursuna son kalkan. En son bunu harcarŞampiyonluk kaybedene kadar OB yi göndermeyi unutun
Yetişir hocamOkan Buruk: "Acil olarak bir forvet, on numara ve kanat transferi yapmamız lazım.Bir sonraki maça kadar inşallah yetiştiririz."

Bir de beğenmiyorlar burada adamıBugün sane ya da barış yerine lang olsa ilk yarı 3-0 bitmişti muhtemelen
Sinir var kardo kimi gönderecek. 23 yaş altı uyuyorGenç rotasyonu yap abi yapma diyen mi var. Ben 10 posyonu için konuşuyorum
Erzurum sonrası transfer sayısı 8'e çıkar.Bu hafta için
1 ya da 2 dedi bu arada,
Yani hepsi bu hafta gelmiyor transferlerin.
Maks 3 transfer gelecek yawErzurum sonrası transfer sayısı 8'e çıkar.