Transfer Nöbeti #10

Uğur Uçar uzaktan şut tehdidimiz olmadığı için daha çok merkezi kapattı bu sebeple fakat genel olarak bize inceci biri lazım. Batrakov bir iki maç sonra bu kadar para buna nasıl verilir vibe ı veriyor.
Iyide begendigin Mora icin iki misli para istiyorlar? Hangisi daha buyuk risk dersen kesinlikle Mora oluyor bu durumda, biri 50 milyon digeri yarisi?

Bu jakobs kadar hücum kabızı bir bek yoktur.. Yav adamın gol,asist olayını geçtim girdiği kaçırdığı,girdiği tek pozisyon hatırlamıyorum geldiğinden beri..

Sane ve jakobs hücumda çok baltalıyorlar takımı
Gerçekten öyle. CL'de 2 maç iyi oynayacak diye kapanan Anadolu takımlarına karşı ecel terleri döküyoruz. Madem at Fink'e oynuyoruz, ayağı temiz Caner Erkin benzeri bir sol bek olsa asist kralı olur.

Okan Buruk: "Orta saha rotasyonumuz çok fazla. Lemina, Torreira, Sara, İlkay, Nhaga, Kaan var. Orta saha rotasyonumuz büyük ve geniş. Önemli olan buraya faklı tipte bir oyuncu katmaktı. Lesley bizim için önemli. Chelsea döneminde de düşünmüştük." böyle bir açıklama yapmıştı hoca.

O yüzden hayal kurmaya gerek yok. Zaten hala ortasaha konuşulmuyor.

Bu jakobs kadar hücum kabızı bir bek yoktur.. Yav adamın gol,asist olayını geçtim girdiği kaçırdığı,girdiği tek pozisyon hatırlamıyorum geldiğinden beri..

Sane ve jakobs hücumda çok baltalıyorlar takımı
Gol arıyorsan sol bekin kazimcan olmak zorunda. Adam hala bunu çözemedi.

Iyide begendigin Mora icin iki misli para istiyorlar? Hangisi daha buyuk risk dersen kesinlikle Mora oluyor bu durumda, biri 50 milyon digeri yarisi?
Alperim Porto dan oyuncu almak ile Lokomotiv den almak market olarak da zaten aynı şeyler değil ha bu arada şu yönden haklısın Mora mı Batrakov mu dememek gerek, maliyet açısından Mora mı Bruno mu diye sorabiliriz.

Kaani belese Schalke'ye yollayalim ve hocayi o alternatifinden edelim. Gitsin kardesi ile takilsin. Iki kardesin ayni takimda, belki birde yan yana oynamasi cok nadir oluyordur. O firsati kacirmasin.

Okan Buruk: "Orta saha rotasyonumuz çok fazla. Lemina, Torreira, Sara, İlkay, Nhaga, Kaan var. Orta saha rotasyonumuz büyük ve geniş. Önemli olan buraya faklı tipte bir oyuncu katmaktı. Lesley bizim için önemli. Chelsea döneminde de düşünmüştük." böyle bir açıklama yapmıştı hoca.

O yüzden hayal kurmaya gerek yok. Zaten hala ortasaha konuşulmuyor.
kaan hepsine bedel sözde teknik direktörümüz için :D :D

Geri
Üst Alt