Transfer Nöbeti #10

Yediğimiz ilk golü sindiremiyorum. Sanırsın duran toptan kontra yedik ki duran topta bile ortada birisi olurdu.

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da; Başkanın listesi ayrı, Abdullah Kavukcu'nun listesi ayrı, Okan Buruk'un listesi ayrı, scout başka, Mehmet Özbek'in listesi var... Galatasaray'ın transfer listesi olur abi! O kimin listesi mesela (Lesley), kiralık olduğu için o Dursun Özbek tarafının değildir."
Çiftlik gibi kulübüz vallahi de billahi de.
Taraftarı da olmasak acayip komik bir kulübüz.

Batrakov transferi bitmeye çok yakın. Ödeme koşulları konuşuluyor. (Haluk Yürekli)

Dursun ozbek ayri liste, okan hoca ayri liste, scout ayri liste, kavukcu ayri liste ve mehmet ozbek ayri liste. Bunlar dogruysa ki dogru herhalde bu ne sacmaliktir. Gardiýi gorevlendirin yapsin transferleri sizde yonetim olarak kaymagini yiyin. BU ne beceriksizliktir. Erden abi'yi ozluyoruz gercekten de.

Ayrica mehmet ozbek'in gorevi nedir? Defolsun gitsin.

Ciddili en az 4-5 transfer lazım sezon başı için çok kötü değildik ama özellikle sane ve barış kafanız nerede abi çok kötülerdi torreira bir pozisyonda rakip hücuma giderken kontratda yürüyerek gidiyordu böyle olmaz torreira yerine 6 numara lazım bu takıma yunus bu gün iyiydi ama çocuk net kanat oyuncusu hatta iyi bir kanat gelirse barış ve saneden daha çok tercihim olur en azından eli ayağı bşraz daha düzgün şampiyon olacağımızı düşünüyorum nokta transferler ve ritim yakaladığımız anda bu seneyi alırız Avrupadan beklentim yok şahsen

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da; Başkanın listesi ayrı, Abdullah Kavukcu'nun listesi ayrı, Okan Buruk'un listesi ayrı, scout başka, Mehmet Özbek'in listesi var... Galatasaray'ın transfer listesi olur abi! O kimin listesi mesela (Lesley), kiralık olduğu için o Dursun Özbek tarafının değildir."
https://x.com/forzacimbom/status/2088394362715603211/photo/1

3 transferle falan olacak iş değil valla bu durum. Haa yapılacak transferler de uguvucu ayarındadır ki öyle yandık ki ne yandık. Twitter’da peşindeyiz hesabında Okan’ın 3 oyuncu dediği haberin altındaki yorumlar acayip. Herkes batrakov işine sinirli

Hoca rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha sakin olmamız gerekirdi gibi bir şey dedi, peki sebep ne ? Oyun planın yok olsa takım kendine güvenir ve en doğru tercihleri yapar. Dikkat ederseniz hep karambol, bize oyun aklı lazım, o kadar plansızız ki sadece Bruno çare olabilir.

1 dönem önce istedigini sonra ki dönem yuzune bakmiyor. Adam ne istedigini bilmiyor cunku ayran gönullu

Arias
Pap gey
Altimira vs

pap gey de cidden topcuymus yani

dogru topculari bulup alamiyoz

sonra sacma sapan kohn gibi ugocuku gibi asplla gibi manasiz sporcularla kadromuzu donatiyoruz

Geri
Üst Alt