Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Bu saaten sonra prime messi ve ronaldo gelse yine zorlanırız, el birliği ile atmosferin içine sıçtılar, son gün messi düşme ihtimali olsa bile beklemeyeceksin çünkü tarafların siniri hocanın mutsuzluğu hepsi katlanarak gotik bir hava oluşturdu, bugun bizim statta maç başlamadan önce bile tim burton filmi esintilerdi vardı karanlık kaotik bir ortam.

Ben küçük çocuktum. 12 yaşında galiba ve PlayStation 1 vardı. Dayım gile hediye ettim, ummuştum ki annem ve babam bunun üzerine Nintendo 64 alır diye.

Sonunda alınmadı ve PlayStation den olmuş oldum. Durum buna benziyor. Sene sonu İcardi, Lang gidip umutlar daha iyi Upgrade yapmak aka sonuçta elde var sıfır

Takımın şu haliyle bala mala 2-0 3-0 falan kazanması bizim adımıza daha kötü sonuçlara yol açardı. Bir bok bilmediklerini, bir bok olmadıklarını bugün net bir şekilde anladılar ve bir aksiyon almazlarsa, ki çok zor, bugün başlayan tepki çığ gibi büyüyecek ve altında kalacaklar.

Ne Batrakov yaw osiye bastogin gibi fernandesede bas parayi iste diger bolgeleride kiralik hallet yada oyuncu satisa gore ayar cek

Bu saaten sonra prime messi ve ronaldo gelse yine zorlanırız, el birliği ile atmosferin içine sıçtılar, son gün messi düşme ihtimali olsa bile beklemeyeceksin çünkü tarafların siniri hocanın mutsuzluğu hepsi katlanarak gotik bir hava oluşturdu, bugun bizim statta maç başlamadan önce bile tim burton filmi esintilerdi vardı karanlık kaotik bir ortam.
Aynı şey erden timurun gittiği yaz transfer döneminde de oldu. Aylarca doğru düzgün transfer yapmadılar kadromuz iyi dediler, menajer ittirmesiyle jelert aldılar sürekli topçulardan red yediler y.boys'a elendik bjk 5-0 yendi bizi sonra osimhen piyangosu birden herşeyi değiştirdi ve şampiyon olduk. Gardi osimhen'i şapkadan çıkarmasa bu yönetim orada zaten şampiyonluğu vermek üzereydi

Elit bir 8 numara hamlesi yapilmazsa Musiala dahi gelsin hic bir U23 oyuncudan verim alamayiz. Fatura sonra Batrakov'a, Mora'ya vs kesilmesin yani. Görünen köy kılavuz istemez. Belki tecrübeli 8 alınırsa 4-3-3 ile biraz toplanır oyun.

Orta saha senlik alani gibi, 2 pasla geciyor her kaliteden takim. Hala Apo ve Sanchez ortasahaya gelip top yapmak zorunda kaliyor. Ovunulecek bir sey degil.. demek ki bir seyler dogru gitmiyor. Bu sistemde devam ettikce aldigin her 10 numara ezilecek 6-8den kalan yukun altinda. Ortasahaya alinan adam dinamik, atik ve pas yapabilen biri olmaliydi. Bizim ortasaha topla bulusmamak icin kaciyor adeta.

Sara'nin her 20 macta 1 gelen iyi aksamini mi bekleyecegiz?
Belli ki evet.

Ne kadar kafa yorsam da aklım almıyor.

Geçen sezon takım özellikle sezonun ikinci yarısında ve daha da ötesi son haftalarda büyük SOS vermişken; Şampiyon olmayı başarmanın başlıca sebeplerinden biri rakibinin onlarca beceriksizlikleriyle açıklanacak durumdayken nasıl olur da 4 sene üst üste şampiyon olmuş bir takım bugün yaşadığımız durumlara kadar düşebilir.

Hain bunlar. Başka açıklaması olamaz.

Allah bin belanızı versin. Yine kaç yıl buhranla karşı karşıya kalacak bu kulüp sizin hainliklerinizin yüzünden.

Son düzenleme:
bi mahallede bi köy kahvesine gidersin, selamınaleyküm bir çay ver dersin, çay içer gidersin. bi de küfür edersin, selamın aleyküm falan filan dersin, çaycıııı, falan dersin çıkarsın. kahve dağılmış insanlar falan filan dersin. bu çorum maçı da böyle bir maç oldu

acı gerçek şu ki şampiyonluklar sıkıntılı alternatifsiz kadrolarla son dakika golleri ve ekstra kaleci kurtarışlarıyla geldi.

kadro transfer diye bağırırken ilk maçta bu kaza şaşırtmadı.

IMG_1382.webp

Bugunku olanlari daha onceden tahmin etmistik..

Bence bu durumu hala daha olumluya cevirebiliriz ve bugunku skor bizim icin buyuk bir artiya bile donusebilir

Gerekli oyunculari alip full focus durumuna gecmemiz gerekiyor

Sizler moralinizi bozmayin

bi mahallede bi köy kahvesine gidersin, selamınaleyküm bir çay ver dersin, çay içer gidersin. bi de küfür edersin, selamın aleyküm falan filan dersin, çaycıııı, falan dersin çıkarsın. kahve dağılmış insanlar falan filan dersin. bu çorum maçı da böyle bir maç oldu
Sen ts ile fb'nin şampiyonluk yarışını izlerken biz 5.lik yarışında sizi izlerken :

20454 (16).webp

tapatalk_-1103787956.webp

Geri
Üst Alt