Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
dünle yaşanmıyor işte

yönetim ocak ayından beri felaket kötü bir yönetim anlayışı sergiliyor

mevcut şartlarda başarı ihtimalimiz yok

as kadroya girecek 3
rotasyonda katkı sağlayacak 2

toplam 5 oyuncu gelmediği taktirde ve bu oyuncular da illa Osimhen olmasına gerek yok atıyorum Jakops gibi Lemina gibi yani gelir gelmez katkı veremezse

bu takım bu sene ilk 3'e zor girer.
dostum
2 orta saha 2 stoper 1 sol bek 1 sağ bek 2 kanat 2 forvet lazım
bunlar gelmeyeceğine göre
rakibimizin şampiyonluğunu tebrik edelim zor bir sezondu diyerek

İşin kötüsü Osimhen’e yapılan yatırımın geri dönüsü de olmayacak :)

Cok rahatsizim ic daha macinda ligde tecrubesiz bir takimin , oturmamis bir takimin , vasati asamayan takimin bizden puan almasindan.

Kagit uzerinde bu puan kaybi yuzunden 1 tane derbi deplasmanini kazanmak zorundasin (hani beraberlim okeydir denebilecek maclarda). Oyle bir handikap olusturduk kendi kendimize.

Daha bu kafada gidersek CL donusleri var (ki fikstur ve rakipler kapali kutu)

Cumartesi Pazar dünya yıkılsa yönetim sabah piknik mangal, akşam adada parti, transfer de neymiş

Cok rahatsizim ic daha macinda ligde tecrubesiz bir takimin , oturmamis bir takimin , vasati asamayan takimin bizden puan almasindan.

Kagit uzerinde bu puan kaybi yuzunden 1 tane derbi deplasmanini kazanmak zorundasin (hani beraberlim okeydir denebilecek maclarda). Oyle bir handikap olusturduk kendi kendimize.
Şampiyonluğa zerre ihtimal vermiyorum da eğer yarışta olacaksak öyle bi zorunluluk falan yok yaw nerden çıktı :asd:

yarışta olmamak daha hak ehli olur bu sezon için gidelim avrupa ligine ya da konferansa kafi , zaten bu herifler şlde oynasan transfer yapmıyor belki es kaza bi avrupa kupası falan daha düşürür namımız yürür

Osimhen ile seneye konferans ligini alalım artık müzede eksik 1 kupa değil 2 kupa var en azından birini daha tamamlayalım

yarışta olmamak daha hak ehli olur bu sezon için gidelim avrupa ligine ya da konferansa kafi , zaten bu herifler şlde oynasan transfer yapmıyor belki es kaza bi avrupa kupası falan daha düşürür namımız yürür
Çok çileli şampiyonluk mu

7. haftada kopmalı ts şampiyonluğu izlemek mi

Vay anasini okani savunacagim diye Pep falan ornek verilmis..
Bu adamlarin takimlarini izlemek bir keyifti her zaman biz en son ne zaman duzgun futbol oynayabilmisiz..
Bktan super ligde kazara osimheni almasak 15 puan farkla sampiyonluk verirdik son 2 sene
Siz sanıyor musunuz ki, şu kadroyu Pepe verdiğimizde tiki taka oynayacak bu kadro? Ben kimseyi savunmak için bir şeyler yazmam. Bu adamların takımlarını izlemek keyif evet ama o adamların topunu izlerken topu ayağına yapıştırmış bir Messi, Jeremy Doku, İniesta,Xavi vs görüyorsun elbette keyif alırsın. Sen sol kanada oyun bilgisi olmayan sadece fizik kalitesi yüksek 2 tane oyuncu ile kilit çözmeye çalışırsan bu şekilde dakikalarını boşa harcarsın. Futbol çok basit, bizim lig için daha da basit. Sane'nin dilinden bile anlamıyor bu takım. Orta sahada Torrik ile al ver yapmak istedi, kendi yarı sahamızda topu Torrik'e verdi savunma arkasına koşu attı önü bomboştu Torrik tekte oynasa tehlikeli pozisyona girecektik ama Torrik terse dönüp Sane'nin koşusunu hiç etti. Orta sahada dar alanda bir tane çalım atıp rakibi oyundan düşürecek oyuncun yok, isabetli şut çekecek oyuncu sayın kısıtlı. Barış taç çizgisine çıkıp orta yapıyor Sane,Yunus,Sara içeri girip orayı karıştırması lazım ama onlarda o ezber yok. Yani bunların tamamı doğaçlama çünkü senin yetenek setin daha fazlasını hayal ettirmiyor.

Maalesef şampiyonlar ligi bu sene bize 5 beden büyük gelecek, keşke ön eleme falan olsaydı da gitmeseydik gelecek paranın içine tüküreyim dursun zaten Çar çur edecek, bari rezil rüsva olmazdık

Bu sezon özelinde bizim Burak Elmas mentalitesinde girmemiz gerekiyodu kim ne derse desin. Hayatta sürekli zirvede duramazsın yeri geldiğin zaman dinlenip mentalini gücünü toparlaman da gerekir. 4 sene üst üste şampiyonluktan sonra özellikle sezon sonu bu kadronun önümüzdeki sezonu götüremeyeceği bağıra çağıra geliyodu makul olan piyasası olan bütün oyuncuları satıp batrakovla falan 2. cicaldau morutan sezonu yaşamaktı. Millet Burak Elmasa sövüyor ama o sezonun kazandırdığı genç oyuncuların ve mental açlığın ekmeğini yiyoruz 4 senedir.

Erzurum maçı ile koparız

Hayal görmeyelim

Okan'da Yönetimde ocak ayını göremez

Geri
Üst Alt