Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 24.199
- 15.822
- 2.978
batrakov buradan bjk'ye gitse ne gülerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostumdünle yaşanmıyor işte
yönetim ocak ayından beri felaket kötü bir yönetim anlayışı sergiliyor
mevcut şartlarda başarı ihtimalimiz yok
as kadroya girecek 3
rotasyonda katkı sağlayacak 2
toplam 5 oyuncu gelmediği taktirde ve bu oyuncular da illa Osimhen olmasına gerek yok atıyorum Jakops gibi Lemina gibi yani gelir gelmez katkı veremezse
bu takım bu sene ilk 3'e zor girer.
Böyle fırsat bir 100 sene daha gelmez ve biz onu çar çur ettik, ediyoruz. Çevresine 3-4 tane iyi kalitede adam koysak bambaşka şeyler yaşayabilirdik.İşin kötüsü Osimhen’e yapılan yatırımın geri dönüsü de olmayacak![]()
Seneye 40-50 milyona falan bi yere gider artıkBöyle fırsat bir 100 sene daha gelmez ve biz onu çar çur ettik, ediyoruz. Çevresine 3-4 tane iyi kalitede adam koysak bambaşka şeyler yaşayabilirdik.
Şampiyonluğa zerre ihtimal vermiyorum da eğer yarışta olacaksak öyle bi zorunluluk falan yok yaw nerden çıktıCok rahatsizim ic daha macinda ligde tecrubesiz bir takimin , oturmamis bir takimin , vasati asamayan takimin bizden puan almasindan.
Kagit uzerinde bu puan kaybi yuzunden 1 tane derbi deplasmanini kazanmak zorundasin (hani beraberlim okeydir denebilecek maclarda). Oyle bir handikap olusturduk kendi kendimize.

Benim kafamda oyle iste, sonucta bu sezon kimler kapisacaksa kendi aralarindaki derbiler fatal rol.oynayacak ya. Kendi takintilarim biraz.Şampiyonluğa zerre ihtimal vermiyorum da eğer yarışta olacaksak öyle bi zorunluluk falan yok yaw nerden çıktı![]()
Takım sana bile bunu dedirtiyorsa sıkıntı seviyesi güldürüyo yavŞampiyonluğa zerre ihtimal vermiyorum da eğer yarışta olacaksak öyle bi zorunluluk falan yok yaw nerden çıktı![]()

Çok çileli şampiyonluk muyarışta olmamak daha hak ehli olur bu sezon için gidelim avrupa ligine ya da konferansa kafi , zaten bu herifler şlde oynasan transfer yapmıyor belki es kaza bi avrupa kupası falan daha düşürür namımız yürür
Siz sanıyor musunuz ki, şu kadroyu Pepe verdiğimizde tiki taka oynayacak bu kadro? Ben kimseyi savunmak için bir şeyler yazmam. Bu adamların takımlarını izlemek keyif evet ama o adamların topunu izlerken topu ayağına yapıştırmış bir Messi, Jeremy Doku, İniesta,Xavi vs görüyorsun elbette keyif alırsın. Sen sol kanada oyun bilgisi olmayan sadece fizik kalitesi yüksek 2 tane oyuncu ile kilit çözmeye çalışırsan bu şekilde dakikalarını boşa harcarsın. Futbol çok basit, bizim lig için daha da basit. Sane'nin dilinden bile anlamıyor bu takım. Orta sahada Torrik ile al ver yapmak istedi, kendi yarı sahamızda topu Torrik'e verdi savunma arkasına koşu attı önü bomboştu Torrik tekte oynasa tehlikeli pozisyona girecektik ama Torrik terse dönüp Sane'nin koşusunu hiç etti. Orta sahada dar alanda bir tane çalım atıp rakibi oyundan düşürecek oyuncun yok, isabetli şut çekecek oyuncu sayın kısıtlı. Barış taç çizgisine çıkıp orta yapıyor Sane,Yunus,Sara içeri girip orayı karıştırması lazım ama onlarda o ezber yok. Yani bunların tamamı doğaçlama çünkü senin yetenek setin daha fazlasını hayal ettirmiyor.Vay anasini okani savunacagim diye Pep falan ornek verilmis..
Bu adamlarin takimlarini izlemek bir keyifti her zaman biz en son ne zaman duzgun futbol oynayabilmisiz..
Bktan super ligde kazara osimheni almasak 15 puan farkla sampiyonluk verirdik son 2 sene
çok net 2.si ya gerek yok o kadar strese dursun falan haketmiyor 5 yıl üst üste şampiyon olmuş başkan olarak adledilmeyi zatenÇok çileli şampiyonluk mu
7. haftada kopmalı ts şampiyonluğu izlemek mi
4 yıldır ne dediysek oldu bu yıl kemerleri bağlayalım 7 yahut 8. Hafta yarış dışıyız neacimTakım sana bile bunu dedirtiyorsa sıkıntı seviyesi güldürüyo yav![]()