Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Erzurum’da bir de rakım farkı var oksijen farkından karar mekanizması etkilenecek muhtemelen sığır press + bu bitiricilik seviyesinde 2-1 mağlup oluruz gibi duruyor

Vay anasini okani savunacagim diye Pep falan ornek verilmis..
Bu adamlarin takimlarini izlemek bir keyifti her zaman biz en son ne zaman duzgun futbol oynayabilmisiz..
Bktan super ligde kazara osimheni almasak 15 puan farkla sampiyonluk verirdik son 2 sene
Chelsea Didier Drogbayi almasa, Barcelona Messi'yi almasa, Galatasaray Hagi'yi almasa... dogru mantik degil. Kotu bir yonetim var. Klopp gelse 4 sene sampiyon yapamazdi çunku mevcut duzensizligi, kotu yonetimi, ekstra caba ile minimuma ancak , Galatasaray'in icinden kendini kanitlamis biri, indirebilirdi , Okan buyuk sans oldu. Klopp ne icardinin arjantin tatiline ok der ne de saatlerce ibrahim, abdullah ile oyuncu muhabbeti yapardi. A dan z ye kurumsal, futbol direktoru, teknik direktoru, baskaninin sorumluluk alanları belli, klup kulturunden geliyor Klopp tarzi adamlar. Bu duzensizlik icinde bazi kisilerin extra gayreti ile basarin sinirli olur. 4 sene bunun gelebilecegi en ust sinir. Surec dinamik, Ligte rakipler armut toplamiyor, gucleniyor ve sen sampiyonlar liginde , futbolu 2. Baskanligi ile birlikte yillarca organize edememis bir baskan ile bunun ustune Liverpoll'a, Psg ye karsi basari hedefindesin.

Dursun Ozbek sampiyonluklara ragmen Galatasaray'in en kotu ilk 3 baskanindan biridir. Cunku bu takima yaptigi kotulugu de bilerek yapan biri herseyden once. Bu ise yakisani, Erden gibi adamlari kiskanarsk, tehlikeli bularak onunu kestiginde, Galatasaray'in geleceginin önünu kesiyorsun.

Tam bir rekorun esigindeyken 5 sene ust uste, tum rakipleri ciddi kiracakken ve daha otesi, 4 senedir ordasin butun organizasyonu kusursuz kuracak vaktin varken. Kurnaz koylu cizgisinin otesine gecemeyecek bir adam Dursun Ozbek. 76 yasinda. 70 ustu adamlarin hic bir yonetimde isi de olmamali.

4 ay bekle Noa Lang alsınlar sonra şampiyonluk heyecanı yaşayalım.

Zaten 4 senelik doymuşluğu Noa Lang kesecekti.

Sen aynı şeyleri yiyerek aynı sonuçları bekleyemezsin lezzet seviyesini arttırman lazım

Noa Lang çorbaysa bize kebap lazım, adana lazım, baklava lazım

Bir efsane gol bir bireysel hata, onun dışında 5-0 yenmeliydik Çorum’u, dünkü maç kadroya bağlanmaz, 40 tane şut atmışız.

Ha yedekten biri girse nabzı düşürse daha organize hücumlar mı olurdu bence hayır, bizim takımın olayı yüksek nabızda oynamak zaten.

Yunus muhteşem oynadı, onun dün oynadığından daha iyi 10 no performansı verecek birisini alacağımızı düşünmüyorum.

Bazı şeyler ortada zaten, hep ortadaydı, 2 sene önce de ortadaydı, birşey oldu Osimhen’i kiraladın maaşına da kurtardın sezonu, sonrasını buraya kadar getirdiysen zaten onun sayesinde.

Yoksa geçen sene de 3 ay kaleci arayıp son gün yan sokaktakini getirdin anca, Singo diye bir adama 2 ay uğraşıp fahiş bedellere getirdin, bu yönetim ET sonrası hep böyleydi, böyle olmaya da devam edecekler.

Yazın başında biz kutucuyu yok pahasına niye gönderdik. Sağdan soldan önden arkadan düşünüyorum yok hiç bir yerden mantıklı gelmiyor. Komedi gibi hareket ya

Bir efsane gol bir bireysel hata, onun dışında 5-0 yenmeliydik Çorum’u, dünkü maç kadroya bağlanmaz, 40 tane şut atmışız.

Ha yedekten biri girse nabzı düşürse daha organize hücumlar mı olurdu bence hayır, bizim takımın olayı yüksek nabızda oynamak zaten.

Yunus muhteşem oynadı, onun dün oynadığından daha iyi 10 no performansı verecek birisini alacağımızı düşünmüyorum.

Bazı şeyler ortada zaten, hep ortadaydı, 2 sene önce de ortadaydı, birşey oldu Osimhen’i kiraladın maaşına da kurtardın sezonu, sonrasını buraya kadar getirdiysen zaten onun sayesinde.

Yoksa geçen sene de 3 ay kaleci arayıp son gün yan sokaktakini getirdin anca, Singo diye bir adama 2 ay uğraşıp fahiş bedellere getirdin, bu yönetim ET sonrası hep böyleydi, böyle olmaya da devam edecekler.
hocam şampiyonluk gitti mi gitmedi mi

Milanin yuksek ucret taleplerinden dolayi Leao transferindan dolayi vaz gectik diye aciklama yapin , sanki bizden baska isteyen varmis gibi bir dunya para istiyor Milan.
Aciklama yapin de orta da got gibi kalsinlar

Veriyorsan 25 milyon vermiyorsan hadi eyvallah diyeceksin daha cok inerler, bunlari da dedik

Bekletilerinizi ne kadar düşük tutarsanız o kadar az üzülürsünüz. Bu sene şampiyonluk iddiasını geçtim, dün akşamki takım ilk 4 e giremez. Yönetim, teknik kadro ve futbolcular tümüyle rezalet bir sene yaşatacaklar. Bunun fragmanını hazırlık evresinde zaten seyrettirdiler. Asıl korkum benim şampiyonlar ligi maçları. Sıfır çekme olasılığımız oldukça yüksek olduğu gibi, yüz kızartıcı tinercilerin rekorunu kıracak yenilgilerde olası görüyorum ben.

Takımdaki yabancıların bir çoğu fark yaratan oyuncular değil. 10 yabancı kuralının olduğu yerde 3 bek Lemina gibi keyfi oynayan oyuncularla dolduramazsın. Bu saatten sonra Hakan ve Can a mecburuz. Yoksa her türlü eksik kalırız.

transfer ile bu mesele çözülmez
bazı şeyler bitti mi bitmiştir

başka şeylere yönelin

Leao yerine Langı alırım Lesleyi yollayıp orta sahaya sağlam 1 transfer yaparım ben olsam.

Abi şimdi şuna bakalım. Davinson dknın en iyilerinden biriyken seninle çıktığı ilk resmi maçta aptalca bir gol yediriyor.

Bunu yapan ilk adam da değil. 2 sene önce nelsson böyle yapmıştı.
Sen oyuncularını tanımıyorsun ki daha.

Geri
Üst Alt