Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yav başlatmasın Leao kendinden maaş arttırımı peşinde Milana bir leaoya iki yav gidin olmuyorsa langı alın parayı 10 numaraya gömün

Hakan Çalhanoğlu bana Kerem Aktürkoğlu hissi verip midemi bulandırsa da bu saatten sonra olur da alınırsa faydasını görürüz.

Biz yine her hamasi açıklamasına söveriz o ayrı.

Hiç transfer yapmayalım
Lesley gönderilsin
Adam alınmazsa osimhen de gider

Bir çırpıda karşıma çıkan çarpıcı yaklaşımlar

Az çok demeyelim like atalım

o kadar uğraştım

gs'de sizi burada tutacak olan karakterinizdir sözü varken adam gidip hakanı isteyebiliyor
yozlaşma nedir
alın görün

Tottenham, Cody Gakpo ile kişisel şartlarda anlaşma sağladı. Şimdi Liverpool ile bonservis pazarlığı başlayacak. (Vİ)

Siz sanıyor musunuz ki, şu kadroyu Pepe verdiğimizde tiki taka oynayacak bu kadro? Ben kimseyi savunmak için bir şeyler yazmam. Bu adamların takımlarını izlemek keyif evet ama o adamların topunu izlerken topu ayağına yapıştırmış bir Messi, Jeremy Doku, İniesta,Xavi vs görüyorsun elbette keyif alırsın. Sen sol kanada oyun bilgisi olmayan sadece fizik kalitesi yüksek 2 tane oyuncu ile kilit çözmeye çalışırsan bu şekilde dakikalarını boşa harcarsın. Futbol çok basit, bizim lig için daha da basit. Sane'nin dilinden bile anlamıyor bu takım. Orta sahada Torrik ile al ver yapmak istedi, kendi yarı sahamızda topu Torrik'e verdi savunma arkasına koşu attı önü bomboştu Torrik tekte oynasa tehlikeli pozisyona girecektik ama Torrik terse dönüp Sane'nin koşusunu hiç etti. Orta sahada dar alanda bir tane çalım atıp rakibi oyundan düşürecek oyuncun yok, isabetli şut çekecek oyuncu sayın kısıtlı. Barış taç çizgisine çıkıp orta yapıyor Sane,Yunus,Sara içeri girip orayı karıştırması lazım ama onlarda o ezber yok. Yani bunların tamamı doğaçlama çünkü senin yetenek setin daha fazlasını hayal ettirmiyor.

Kocaelisporu yenmek icin
Doku - Bruno Fernandes- Kvara 3lusunu kurmamiz mi gerekiyordu ?
Dediklerin ancak SL icin bir gerekce olarak sunulabilir burada gercekten kaliteye ihtiyac var..

Geri
Üst Alt