Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kocaelisporu yenmek icin
Doku - Bruno Fernandes- Kvara 3lusunu kurmamiz mi gerekiyordu ?
Dediklerin ancak SL icin bir gerekce olarak sunulabilir burada gercekten kaliteye ihtiyac var..

Kocaelispor'a veya Çorum'a puan bırakmamak için bunlara gerek yok. Burası doğru.

Ama maalesef Hüsnüm renktaşım bu çok tek taraflı bir eleştiri oluyor. Çünkü dünkü kadrodan sadece 1 oyuncu farklıydı ilk 11'de ve aynı kadro Live ve Juve'yi de yendi. FB'ye 3 attı sonra Samsun'a yenildi vs.

Demem o ki bu kadroda geçen süreçte kan kaybı yaşanırken, daha kötüsü oldu. Hastaya iyileşsin diye serum bile takılmadı henüz.

Çorum'u yenmek için Leao olmasın ok ama yedekten atabileceğin bi yedek santraforun olsun en azından.

Yaşanan rezilliği eğer "hoca bu takımı oynatamıyor" ile indirgersek o zaman yönetimin bu rezilliğini aklamış oluyoruz.

15 Ağustos'a kadar sıfır transfer yapabilmek büyük başarı cidden
Geçen gün bi yerde gördüm. Erden timurun fiili başkan olduğu 2 sene ağustosun 10'una kadar bir yıl 7-8 transfer diğer yıl yine 7-8 transfer yapmış. Erden timurun gittiği yaz transfer döneminde yine aynı tarihe kadar sadece 3 tane adam alınmış yani dursun özbek sahneye dönmüş tekrar. Ama bu transfer döneminde yaptığı en büyük tüy dikme eseri , zirve rezaleti

Soyle dusunelim bence Fenerin suan kadrosu bizden iyi hem derinlik olarak hem mevki mevki baktigimiz zaman Fenerin daha cok iyi oyunculari cikar
Batrakov , Mora ve Leao'yu eklersen ne kadar fark edecek , bizim kadromuz onlari gececek mi ?

FB - Ismail yuksek , Asensio , Talisca , Kante , Guendouzi
GS - Sara, Lemina, Torreira , Batrakov/Mora , Ilkay , Nhaga , Lesley

Fenerin halen daha iyi

Chelsea Didier Drogbayi almasa, Barcelona Messi'yi almasa, Galatasaray Hagi'yi almasa... dogru mantik degil. Kotu bir yonetim var. Klopp gelse 4 sene sampiyon yapamazdi çunku mevcut duzensizligi, kotu yonetimi, ekstra caba ile minimuma ancak , Galatasaray'in icinden kendini kanitlamis biri, indirebilirdi , Okan buyuk sans oldu. Klopp ne icardinin arjantin tatiline ok der ne de saatlerce ibrahim, abdullah ile oyuncu muhabbeti yapardi. A dan z ye kurumsal, futbol direktoru, teknik direktoru, baskaninin sorumluluk alanları belli, klup kulturunden geliyor Klopp tarzi adamlar. Bu duzensizlik icinde bazi kisilerin extra gayreti ile basarin sinirli olur. 4 sene bunun gelebilecegi en ust sinir. Surec dinamik, Ligte rakipler armut toplamiyor, gucleniyor ve sen sampiyonlar liginde , futbolu 2. Baskanligi ile birlikte yillarca organize edememis bir baskan ile bunun ustune Liverpoll'a, Psg ye karsi basari hedefindesin.

Dursun Ozbek sampiyonluklara ragmen Galatasaray'in en kotu ilk 3 baskanindan biridir. Cunku bu takima yaptigi kotulugu de bilerek yapan biri herseyden once. Bu ise yakisani, Erden gibi adamlari kiskanarsk, tehlikeli bularak onunu kestiginde, Galatasaray'in geleceginin önünu kesiyorsun.

Tam bir rekorun esigindeyken 5 sene ust uste, tum rakipleri ciddi kiracakken ve daha otesi, 4 senedir ordasin butun organizasyonu kusursuz kuracak vaktin varken. Kurnaz koylu cizgisinin otesine gecemeyecek bir adam Dursun Ozbek. 76 yasinda. 70 ustu adamlarin hic bir yonetimde isi de olmamali.

Futbol tarihimizde gorulmemis paralar harcandi abi siz cidden iyi misiniz ?
İlk paragraf yazdiklarini goren de 10 milyon butceyle 4 yil ustuste sampiyon olduk sanacak ...
Kimse Okan hocanin basarisini kucumsemiyor 4 yil her sene hayvan gibi para harca oyunun gitgide kotulessin olacak is mi ?
Hocanin transfer konularinda yonetimden israrla ayristirilmasi sacmaliktir.. Lesley gelirken tolgahan da yazdi digerleri hocanin tercihi diye ..Simdi de bonservisini almayalim diye sure vermiyor herife..
Ne olacakti yani gonlunde Camawinga - Bruno - Leao - Veiga var diye 200 milyon da onlara mi bayilacaktik ?

Şimdi Avrupa maçlarında Bruno, Leao lazım olabilir ama Çorum maçında lazım değil deniliyor.

Neden? Argüman da şu; rakip zayıf.

Durum öyle değil. Çorum gibi takımlar zaten zayıf olduğu için topu sana bırakıp ölümüne kapanıyor yani bu sezon diğer anadolu takımları da öyle oynayacak.

Işte tam orada Leao veya benzeri oyuncular devreye girmeli , teknik kapasitesi yüksek, ki o rakiplere karşı pozisyon üretmekte işin kolaylaşsın. Çünkü hücum yapmak meziyet gerektiren birşey.

Sırf fiziği iyi diye Barış gibi oyunculardan kapalı savunmayı yar geç denmez..

Bunu neden insanlar farklı yorumluyor anlamıyorum.

Yoksa sizin mantığınızda aman rakip Çorum 11 tane kalas oyuncuyla bile yeneceksin sen Galatasaray'sın mi diyeceksiniz? Öyle şey mi olur?

Futbol tarihimizde gorulmemis paralar harcandi abi siz cidden iyi misiniz ?
İlk paragraf yazdiklarini goren de 10 milyon butceyle 4 yil ustuste sampiyon olduk sanacak ...
Kimse Okan hocanin basarisini kucumsemiyor 4 yil her sene hayvan gibi para harca oyunun gitgide kotulessin olacak is mi ?
Hocanin transfer konularinda yonetimden israrla ayristirilmasi sacmaliktir.. Lesley gelirken tolgahan da yazdi digerleri hocanin tercihi diye ..Simdi de bonservisini almayalim diye sure vermiyor herife..
Ne olacakti yani gonlunde Camawinga - Bruno - Leao - Veiga var diye 200 milyon da onlara mi bayilacaktik ?

futbol tarihimizde görülmemiş paraların totalde daha fazlasını fb ve bjk harcadı an itibariyle. iki takımın da harcadığı bonservis miktarı sanırım bizden fazla. FB kesin daha fazla da BJK eşit olabilir.

bu imtiyaz sadece OB'ye değil, devlet desteğiyle beraber tüm büyük takımlara sağlandı.

allahın maraba ismail'ine verilen kadroya bak. bugün OB değil mesele, GS TD'sine reva görülen kadro bu mudur? takımda bi Osimhen var diye mi bi anda kadro-ül vahşet olduk?

Trabzon'un Salah ve Nunez çekmesini Oluai satışına bağlayacak değilizdir

Kocaelisporu yenmek icin
Doku - Bruno Fernandes- Kvara 3lusunu kurmamiz mi gerekiyordu ?
Dediklerin ancak SL icin bir gerekce olarak sunulabilir burada gercekten kaliteye ihtiyac var..
Dostum onlar birer örnek, oyun yapısı olarak o tarz bir oyuncuya ihtiyacın var. Mesela geçen sene İspanya 2.liginde Almeria forması giyen Sergio Arribas belki bu saymış olduğun oyuncuların kalitesinde değil ama oyun olarak seni ileriye taşıyabilecek bir oyuncu. Premier ligde Arribas gibi oyuncularla belki rakibi açamazsın ama Süper Ligde senin işini çözecek bir oyuncu. Bizim bu tarz hamleler yapmamız lazım ama bizim gözümüz hep büyük takımların posası çıkmış oyuncularında. Yani Barış Alper isterse market değeri 50 milyon euro olsun, Jakobs isterse dünyanın en hızlı en atlet beki olsun oyun bilgisi yapısı vs ile rakibi çözmen zor. 60-70 dakikanı boşa heba edersin. Bak mesela geçen sene Vedat Muriqi takım arkadaşı Jan Virgili Barça altyapısından çıkmış. Mallorca 8,3 e almış 1 sene oynattı Brugge'e sattı 12'ye orada göstereceği performansla belki de biz burada diyeceğiz ki 25-30 verip alın şu adamı.

Arribas,
1786781816833.webp

Virgili,
1786782205122.webp

Lemina ile sözleşme uzatarak hata ettiler bizim orta saha sert degil, hem orta saha oynar hem stoper diyoruz da ikisini de yapamaz lemina. Bize lazım olan lemina'nin genç haliydi.
Kanatlarin birine de oyun kurucu kanat lazımdı ve iyi de bir 10 numara.
Hâlâ bunu göremiyorlar

Dedik abi biz bunları dedik neşter değil elektrikli testereyle girilmeliyi bu takıma hocasıyla yönetimiyle uçuruma sürükleniyoruz değil leao kvara gelsin bi halt olmaz bu takımdan bu seneyi pas geçelim artık inşallah fb yerine bjk şampiyon olur tek temennim o

radikal mesajlar görüyorum

Kocaelispor'a veya Çorum'a puan bırakmamak için bunlara gerek yok. Burası doğru.

Ama maalesef Hüsnüm renktaşım bu çok tek taraflı bir eleştiri oluyor. Çünkü dünkü kadrodan sadece 1 oyuncu farklıydı ilk 11'de ve aynı kadro Live ve Juve'yi de yendi. FB'ye 3 attı sonra Samsun'a yenildi vs.

Demem o ki bu kadroda geçen süreçte kan kaybı yaşanırken, daha kötüsü oldu. Hastaya iyileşsin diye serum bile takılmadı henüz.

Çorum'u yenmek için Leao olmasın ok ama yedekten atabileceğin bi yedek santraforun olsun en azından.

Yaşanan rezilliği eğer "hoca bu takımı oynatamıyor" ile indirgersek o zaman yönetimin bu rezilliğini aklamış oluyoruz.

Ben skor odakli konusmuyorum sadece sunun cevabini istiyorum; 4 yil sinirsiz imkanlarla( bizim lig ozelinde ) transfer yapilan GS kulubu gecen sezon toplam 10 mac iyi futbol oynayabildi mi ?
4 yil boyunca imkanlari gitgide genisleyen ama her gecen yil daha kotu futbol oynatan bir hoca..
Ben bu yaza kadar ne hocaya ne baskana dogru durust laf soyletmis adam degilim.. Ama gecen sezonun sonlarindan itibaren gelisen sureci ne hoca ne baskan hicbiri gormek istemedi israrla..
Nedim herseyi gectim sen kulubene 19luk berat lusu gokdenizi koymaya cekiniyorsun kurtarici diye kaani kazimcani atiyorsun abi biz neyi tartisiyoruz Allah askina ..

Geri
Üst Alt