Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Nedim'in futbol bilgisine hep hayran kalmışımdır
Onda da bence bizim kadar varlardır. Biz son 2 transfer döneminde hiç harcamadık bunlar kamyonla para harcadı

Dostum t.marktta yaziyor ..bu yaza kadar toplayabilirsin bonservis gelen gidenleri.. Bize yakinlar harcanan para da ama biz ondeyiz.. Bizim satis kismi fecaat bence

Kante ve duran maliyeti osimhen bonservisi kadar

Bonservis olarak sayılmıyor diye saymicaz o paraları he iyiymiş

Edersona bile 15 milyon veriyor adamlar

Bons ve yıllık olarak bakacaksın onda da fb öndedir

Duranın yıllık 20-25 milyonunu falan saymıcaz mı şimdi

Maasi net nerden bulacagiz ki ? Sponsor vs giriyor.. arti atiyorum zanioloyu biz kiralayip belli gelir yazdik bonservis hanesine ama maasinin cogunu biz odedik gibisinden aynilari fbde de var.. Maas kismi bu yuzden zor diyorum belirlemek

İşler kötü gitti mi tam kötü gidiyor. Herif jeneriklik gol atıyor, Davinson top kaybediyor bedavaya gol yediriyor.

Maasi net nerden bulacagiz ki ? Sponsor vs giriyor.. arti atiyorum zanioloyu biz kiralayip belli gelir yazdik bonservis hanesine ama maasinin cogunu biz odedik gibisinden aynilari fbde de var.. Maas kismi bu yuzden zor diyorum belirlemek
Belli aşağı yukarı maaşlar

Bu yılı saymasak bile fb bizden daha fazla harcama yaptı orası bariz

Sanki bana Kane Mbappe getirecekler anasını satiyim 3 aydır uğraşıp kolay değil kolay degil diyorlar ya

Dostum t.marktta yaziyor ..bu yaza kadar toplayabilirsin bonservis gelen gidenleri.. Bize yakinlar harcanan para da ama biz ondeyiz.. Bizim satis kismi fecaat bence
Bunlar maliyetleri açıklamıyor sorun orada. Bonservise toplam nekadar harcadıklarını bulmak için geçmiş yıllara dönük yabancı basın kaynaklı çok zor ve detaylı araştırma yapmak lazım. Bence bizden çok bonservise ve maaşa para vermişlerdir

Beyler kimseye ümit vermek istemiyorum ama

kaçıncı haftaydı ilk FB derbisi? 7 mi 8 mi? Çok değil yani

2 sene önceki gibi erken bi FB derbisindeyiz ve evimizdeyiz

Bunlara o maçta koyup yükselişe geçeriz bence

Geri
Üst Alt