- 15 Nisan 2010
- 21.781
- 5.806
- 1.858
Yok canım olur mu en iyi kadro bizde.
Aynen yönetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok canım olur mu en iyi kadro bizde.
Ts'ye teşekkür ederiz bize salah izlettirdiği için. Biz de dursunçukvu ve kavukçukvu şov izliyoruz işteAkşama Salah’ı bekliyoruz bari şov yapsada fenerin şampiyon olamamasına yine sevinsek
Nedim'in futbol bilgisine hep hayran kalmışımdır
Onda da bence bizim kadar varlardır. Biz son 2 transfer döneminde hiç harcamadık bunlar kamyonla para harcadı
aşk olsun ednanNedim'in futbol bilgisine hep hayran kalmışımdır
o hataya düşersek sağdaki gibi hazırlık maçı kıvamında takılır iki kanatta.İşin sonu leao gereksizine para dökmeye gidiyor.
Bons ve yıllık olarak bakacaksın onda da fb öndedir
Duranın yıllık 20-25 milyonunu falan saymıcaz mı şimdi
Belli aşağı yukarı maaşlarMaasi net nerden bulacagiz ki ? Sponsor vs giriyor.. arti atiyorum zanioloyu biz kiralayip belli gelir yazdik bonservis hanesine ama maasinin cogunu biz odedik gibisinden aynilari fbde de var.. Maas kismi bu yuzden zor diyorum belirlemek
Bunlar maliyetleri açıklamıyor sorun orada. Bonservise toplam nekadar harcadıklarını bulmak için geçmiş yıllara dönük yabancı basın kaynaklı çok zor ve detaylı araştırma yapmak lazım. Bence bizden çok bonservise ve maaşa para vermişlerdirDostum t.marktta yaziyor ..bu yaza kadar toplayabilirsin bonservis gelen gidenleri.. Bize yakinlar harcanan para da ama biz ondeyiz.. Bizim satis kismi fecaat bence
Domalasyon sürecimiz başlamıştırsampiyon olmuş dominasyon yapmış takimin haline bakin
Hakediyor pçof müthiş kaos yaşıyoruz ya çok iyi
batrakov eğer gelirse havaalanında döveriz gibi
Aynen öyle. Sahada 2 tane sane olur ki büyük s.çarız demektir buo hataya düşersek sağdaki gibi hazırlık maçı kıvamında takılır iki kanatta.