Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bunlar maliyetleri açıklamıyor sorun orada. Bonservise toplam nekadar harcadıklarını bulmak için geçmiş yıllara dönük yabancı basın kaynaklı çok zor ve detaylı araştırma yapmak lazım. Bence bizden çok bonservise ve maaşa para vermişlerdir

Benzer isler bizde de var ..Bir de varsayim ustunden gidersek zaten saglikli bir sonuc elde edemeyiz ..ben o sitedeki verilere gore konusuyorum ..Yoksa biz de tonla topcunun maasini odeyip kiralama ucreti gosterdik ona bakarsak

Bu sezon mecburen bu şekilde ts'yi destekleyeceğiz ekran başında :

Ekli dosyayı görüntüle 331462
TS maçlarında biz

images.webp

4 yilin en cok harcayan harcadigina gore en kotu satisini yapan kulubuz..
Bu yazi saymazsak fb dahil acik ara biziz en cok transferi yapan..
Bu yili niye sayamiyorum cunku sezon sonunu goremedik henuz
Rakamları çıkartsana bir bakalım kim ne kadar para harcamış

Maaş harcaması+ rakamsal olarak kim ne kadar oyuncu almış onları da göster

Capology'ye göre bilinen maaşlarda güncel durum;

- Galatasaray: 93m€ (Net)
- Fenerbahçe: 136m€ (Net)

Bu sezon dahil son 5 yıl harcamalar;

- Galatasaray: 303,9m€ (Osi dahil)
- Fenerbahçe: 381m€

Bu sezon hariç son 4 yıl harcamalar;

- Galatasaray: 300m€ (Osi dahil)
- Fenerbahçe: 294m€

Bu sezon hariç yapılan transfer sayısı:

- Galatasaray: 60 (Osi, Icardi vb. kiralık gelip satın alımlarda iki defa sayıldı)
- Fenerbahçe: 74

Dün Duran olsa bile maçı kazanırdık ulan şu adamı bile almadılar kendilerine güvenip daha iyisini kovalıyorlar

Geçen sene bu tür maçları icardi çıkıyor çözüyordu. Afedersiniz Taraftarı da ayrı mal olunca böyle sezona ucube başlangıç olur.

Takımın 2 tane u23 oyuncusu var oyuna girmiyor, 2 de hakkı var almıyor, 1 tane de as de toplamda 5 yabancı boşluğu var lan hala.
Siz ne anlatıyorsunuz kenarda oturtulunca o takım tamamlanmış olmuyor.
Boşuna 2 tane 11 muhabbeti de yapmasın paşamız.

O nasıl 11 anasını satayım kaan ve sallai 5 bölgede oynuyor hebele hübele yapıyor herif.
Hem herkes çoklu bölgede olsun hem 2 ilk 11 o nasıl olacak lan. O nasıl olacak.
Sallai ve singoyu 2 tane değerli yabancı hakkını bekte kollanıp zekiyi gidip ikna edip orayı boşa çıkaramıyorsan sen teknik ekip scout yönetim dahil bit bok bildiğin yoktur.

Benzer isler bizde de var ..Bir de varsayim ustunden gidersek zaten saglikli bir sonuc elde edemeyiz ..ben o sitedeki verilere gore konusuyorum ..Yoksa biz de tonla topcunun maasini odeyip kiralama ucreti gosterdik ona bakarsak
Biz garanti ücreti hep açıklıyoruz bizde sadece bonuslar açıklanmıyor. Onlar hiç açıklamıyor bazı transferlerde bazılarında da yarım yamalak

Dün Duran olsa bile maçı kazanırdık ulan şu adamı bile almadılar kendilerine güvenip daha iyisini kovalıyorlar
Duran gelseydi takımı karpuz gibi ortadan ikiye bölerdi mazallah. Onu yönetmekle kim uğraşacak manav manav gezmek varken.

Buradan toparlaaarıııız. Merak etmeyin.

Ligin 7-8 haftasında durum ne olur bilmem ama 10. haftada net lider biziz. Ondan sonra da liderliği bırakmayız.

Capology'ye göre bilinen maaşlarda güncel durum;

- Galatasaray: 93m€ (Net)
- Fenerbahçe: 136m€ (Net)

Bu sezon dahil son 5 yıl harcamalar;

- Galatasaray: 303,9m€ (Osi dahil)
- Fenerbahçe: 381m€

Bu sezon hariç son 4 yıl harcamalar;

- Galatasaray: 300m€ (Osi dahil)
- Fenerbahçe: 294m€

Bu sezon hariç yapılan transfer sayısı:

- Galatasaray: 60 (Osi, Icardi vb. kiralık gelip satın alımlarda iki defa sayıldı)
- Fenerbahçe: 74

Dostum bonservis olarak yazdigimi beliirttim zaten maas kismi zor hesaplamak .
.Satis kismina da bakabilir misin bu yaz haric

Geri
Üst Alt