Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın full tekrarını nerde bulabilirim acaba aneliz yapmam gerekiyor da
Bugünleri bekliyorduk bakalım kimler gsli değil göreceğiz
Çin işkencesi gibi birşey renkdaş. Allah sabır versinMaçın full tekrarını nerde bulabilirim acaba aneliz yapmam gerekiyor da
Konyasporluyum diyordunBugünleri bekliyorduk bakalım kimler gsli değil göreceğiz
Osimhen varken bu kadar umutsuz olmayı kabullenemiyorum. Osimhen gitsin de tam rezil olalım diyenler ayrı bir dünya zaten
Spoiler olunca bir an farklı bir site açılacak diye heyecan yapmıştımhttp s:// x.com/ slfullmatch90
Bonservis olarak da Osimhen'i denklem dışında tutarsan bizden çok çok daha fazla harcadılar.Dostum bonservis olarak yazdigimi beliirttim zaten maas kismi zor hesaplamak .
.Satis kismina da bakabilir misin bu yaz haric
Furkan korkmaz süp moduma haksızlık etmişim, okan olayı yada kişisel değilmiş, başka biri raporladığı için uyarı vermek durumnda kalmış. Düzeltmeye ihtiyaç var. @Furkan KorkmazYok reis ilginç bir şekilde @Furkan Korkmaz süp modu yapmış. Okana laf etmeme bozuldu heralde, halbuki yönetime ve okana aynı iki kelimeyi kullanmıştım, ve gayet herkesin kullandığı iki kelime.
bunlar hep eyyamFurkan korkmaz süp moduma haksızlık etmişim, okan olayı yada kişisel değilmiş, başka biri raporladığı için uyarı vermek durumnda kalmış. Düzeltmeye ihtiyaç var. @Furkan Korkmaz
Umudun forumdaki simgesi gibisin sami. En karanlıkta bile aydınlığı vadediyorsun bize ama bu sefer gerçekten sezonu hiç etti yönetim bence.Osimhen varken bu kadar umutsuz olmayı kabullenemiyorum. Osimhen gitsin de tam rezil olalım diyenler ayrı bir dünya zaten