Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
4/4 insanları çiçek gibi yaptı doymuşluk kötü taraftar bile koy gitsin modunda ya bu rahatlık vezir eder ya da rezil

yau rekor puanla şampiyon olduğumuz sezona da beraberlikle girdik.

işler buradan toparlanacak arkadaşlar, takıma da hocaya da güvenin

evet hatalar var, eksikler vaaar. hele hocaya kızılacak çok konu var. ama buradan da toparlayacağız,

buradan da döneceğiz. hem de yönetime rağmen.

GALATASARAY S*KER ADAMI.

bu da unutulmasın.

4 sezonda harcanan para toplam: 303.563.000 €
Bunun 16.770.000 €’su kiralama bedeli.
Kalıcı transfer bonservisleri: 286.793.000 €.

Bu paranın 50 milyonu anca geri dönmüştür satıştan.

Dostum bonservis olarak yazdigimi beliirttim zaten maas kismi zor hesaplamak .
.Satis kismina da bakabilir misin bu yaz haric
Bonservis olarak da Osimhen'i denklem dışında tutarsan bizden çok çok daha fazla harcadılar.

26/27 hariç;

- Galatasaray: 130,6m€
- Fenerbahçe: 180,7m€

Biz şampiyon olan kadroyu koruyarak devam ederken onlar neredeyse her yıl yeni kadro kurduğu için bu fark da çok anormal değil. Bir taraf 4 yıl üst üste şampiyon olup Avrupa geliri de elde ediyor diğer taraf Allah'a emanet harcayıp duruyor.

Ben senin demek istediğini anlıyorum bu arada. Bu kadar para harcanıp hala eksiklerden söz etmemiz rezillik. Rakiplerden bağımsız söylüyorum bunu. Rakiplerle kıyaslarsak bizden beter durumda ikisi de.

Leao falan değil sorun illa 50 milyonluk oyuncuya gerek yok, dün yedekte Icardinin ölü hali yada 2 sene önceki o Vinicus falan bile olsa yeterdi maçı alırdık yedekten gelip gol atacak bir tane oyuncu yoktu ya kadroda, malesef okan hoca başta olmak üzere tüm takımda bundan psikolojik olarak etkilenmiş gördüğüm, bu da Yönetime yazar dünkü puan kaybında yüzde 80 yönetimindir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok reis ilginç bir şekilde @Furkan Korkmaz süp modu yapmış. Okana laf etmeme bozuldu heralde, halbuki yönetime ve okana aynı iki kelimeyi kullanmıştım, ve gayet herkesin kullandığı iki kelime.
Furkan korkmaz süp moduma haksızlık etmişim, okan olayı yada kişisel değilmiş, başka biri raporladığı için uyarı vermek durumnda kalmış. Düzeltmeye ihtiyaç var. @Furkan Korkmaz

Leao + Batrakov sapan bir isme toplamda 75 m Euro basana kadar söylüyorum gider 66 m Euro opsiyon kullanır şimdi peşin taksit vs diyeceksiniz o zaman 75 verip taksitle Fernandes alır

Barış’ı da Sane’yi de Osimhen’i de top oynattırır

Çorumu yenmek için de ziraat kupasında maç kazanmak için de transfer gerek. Yok hoca bu şekilde kazansın diyenler varsa osimhen de satılsın bakalım ne oluyor

PSG’s attacking options for next season:

🇫🇷 Ousmane Dembélé
🇬🇪 Khvicha Kvaratskhelia
🇫🇷 Désiré Doué
🇫🇷 Bradley Barcola
🇸🇳 Ibrahim Mbaye
🇫🇷 Maghnes Akliouche 🆕
🇪🇸 Ferran Torres 🆕
🇧🇪 Mika Godts 🆕

Geri
Üst Alt