Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
cidden çok acayip bir sekans yav şu stoper maicon falan bile asıyordu yani şurdan

Şampiyonlar ligi ve taraftar ile dönüyor işte. Övdüğünüz fb bu sene 4 milyar zarar etti biz 1 milyar kar açıkladık.
Niye FB öbeyim olm ben 😅 Onlar daha da ahmak. Bir sene Şampiyonlar ligine gidemesen kulüp batacak mı o zaman?

Dursun adlı herif yılda max 1.5 milyon vereceği sportif direktör kazandırmış olsaydı kulübe bu kadar zarar etmemiş olacaktık

Hocanın da transferdeki başarısızlığı aşikar zaten

Cenker, kardeşi, dandik dundik menajerlere inanıp gsnin kasasını boşaltmayı tercih etti
O zaman son soz kendisinde olmazdi sirf bu yuzden boyle bir yetki vermiyor kimseye.

Millet guclenirken biz geriye gittik , Lang Aspirilla Icardi iyi veya kotu bunlari sonradan sokabiliyordun
dun oyuna girenler ilkay , eren , kazimcan , kaan
Geçen senede güçlenmemiştik Osimhen bonservis alınmıştı, Muslera yerine Uğurcan gelmişti bir tek Singoyu almış üstüne Mertensin yerini boş bırakmıştık bu senede transfer yok aslında 2.5 sene önceki kadroyla yola devam ediyoruz gemi su alıyordu artık batıyor kurtuluş yok bir an evvel bizi kurtaracak yeni bir gemi lazım

Çok zengin olursam not edin burdaki ulemalarin FIFA kurs parasını ben vericem sonra bakayım calistirsinlar bir takım herseylerni karsilicam yeterki dedikleri bilgileri bakalım uygulayabiliyorlar mi yoksa dayak mi yiyorlar taraftarindan
Hocam bana da bira parası atımlesene

Çünkü dışardan fişeklenen iç mihraklar çok bizde. Dışarıya karşı çok savunmasız bir kulübüz, önümüzü kesmek istediklerinde çok kolay karıştırıyorlar. 2013 ft-aysal olayını hatırlayın. Saha içinde engellemeler işe yaramıyor ama saha dışı engellemeler işe yarıyor

Çünkü dışardan fişeklenen iç mihraklar çok bizde. Dışarıya karşı çok savunmasız bir kulübüz, önümüzü kesmek istediklerinde çok kolay karıştırıyorlar. 2013 ft-aysal olayını hatırlayın
O dönemde çok iyi giderken ego savaşları bitirmişti şimdi başkanın egosu yine külünü bitirecek

Daha önce gidemedin batmadı, son 4 senenin şampiyonu her sene kar eden takıma niye satış yapmıyoruz demek komik
Yapmıyoruz değil, yapamıyoruz diyorum. 60 adam almışın 50sini çöpe çıkarmışın. Böyle iş mi olur?

Çok zengin olursam not edin burdaki ulemalarin FIFA kurs parasını ben vericem sonra bakayım calistirsinlar bir takım herseylerni karsilicam yeterki dedikleri bilgileri bakalım uygulayabiliyorlar mi yoksa dayak mi yiyorlar taraftarindan
Antremanda maç bile yönetemezler 🤣
Gelmiş burada son 6 yılda 5 kez şampiyon olmuş hocaya hoca değil zaten 4 yıldır yazıyorum diyor 🤣

Geri
Üst Alt