- 1 Mayıs 2018
- 58.031
- 48.787
- 3.873
agla nedime fener niye aldı greenw**d vs
zaten gençlerbirliğini falan yeniyodu ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
agla nedime fener niye aldı greenw**d vs
zaten gençlerbirliğini falan yeniyodu ki
raporladımagla nedim
Niye FB öbeyim olm benŞampiyonlar ligi ve taraftar ile dönüyor işte. Övdüğünüz fb bu sene 4 milyar zarar etti biz 1 milyar kar açıkladık.
O zaman son soz kendisinde olmazdi sirf bu yuzden boyle bir yetki vermiyor kimseye.Dursun adlı herif yılda max 1.5 milyon vereceği sportif direktör kazandırmış olsaydı kulübe bu kadar zarar etmemiş olacaktık
Hocanın da transferdeki başarısızlığı aşikar zaten
Cenker, kardeşi, dandik dundik menajerlere inanıp gsnin kasasını boşaltmayı tercih etti
Geçen senede güçlenmemiştik Osimhen bonservis alınmıştı, Muslera yerine Uğurcan gelmişti bir tek Singoyu almış üstüne Mertensin yerini boş bırakmıştık bu senede transfer yok aslında 2.5 sene önceki kadroyla yola devam ediyoruz gemi su alıyordu artık batıyor kurtuluş yok bir an evvel bizi kurtaracak yeni bir gemi lazımMillet guclenirken biz geriye gittik , Lang Aspirilla Icardi iyi veya kotu bunlari sonradan sokabiliyordun
dun oyuna girenler ilkay , eren , kazimcan , kaan
Hocam bana da bira parası atımleseneÇok zengin olursam not edin burdaki ulemalarin FIFA kurs parasını ben vericem sonra bakayım calistirsinlar bir takım herseylerni karsilicam yeterki dedikleri bilgileri bakalım uygulayabiliyorlar mi yoksa dayak mi yiyorlar taraftarindan
Çünkü dışardan fişeklenen iç mihraklar çok bizde. Dışarıya karşı çok savunmasız bir kulübüz, önümüzü kesmek istediklerinde çok kolay karıştırıyorlar. 2013 ft-aysal olayını hatırlayın. Saha içinde engellemeler işe yaramıyor ama saha dışı engellemeler işe yarıyor
Daha önce gidemedin batmadı, son 4 senenin şampiyonu her sene kar eden takıma niye satış yapmıyoruz demek komikNiye FB öbeyim olm benOnlar daha da ahmak. Bir sene Şampiyonlar ligine gidemesen kulüp batacak mı o zaman?
O dönemde çok iyi giderken ego savaşları bitirmişti şimdi başkanın egosu yine külünü bitirecekÇünkü dışardan fişeklenen iç mihraklar çok bizde. Dışarıya karşı çok savunmasız bir kulübüz, önümüzü kesmek istediklerinde çok kolay karıştırıyorlar. 2013 ft-aysal olayını hatırlayın
Yapmıyoruz değil, yapamıyoruz diyorum. 60 adam almışın 50sini çöpe çıkarmışın. Böyle iş mi olur?Daha önce gidemedin batmadı, son 4 senenin şampiyonu her sene kar eden takıma niye satış yapmıyoruz demek komik
Antremanda maç bile yönetemezlerÇok zengin olursam not edin burdaki ulemalarin FIFA kurs parasını ben vericem sonra bakayım calistirsinlar bir takım herseylerni karsilicam yeterki dedikleri bilgileri bakalım uygulayabiliyorlar mi yoksa dayak mi yiyorlar taraftarindan
cidden çok acayip bir sekans yav şu stoper maicon falan bile asıyordu yani şurdan