- 18 Mayıs 2011
- 53.818
- 57.973
- 4.613
su takima bakinca Goretzkaya cop diyemeyizÇöp Goretzka'yı alalım ki eldeki tek yabancı kontenjanı tam dolsun
Herkes bugün sinirli nedense
Sallai ve Sara gitmiyor hatta kimse gitmiyor nedense
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su takima bakinca Goretzkaya cop diyemeyizÇöp Goretzka'yı alalım ki eldeki tek yabancı kontenjanı tam dolsun
Herkes bugün sinirli nedense
Sallai ve Sara gitmiyor hatta kimse gitmiyor nedense
Söyle düşün, o kadar çöp ki rakiplerin bile istemiyor serbest kalmış bir oyuncuyu.su takima bakinca Goretzkaya cop diyemeyiz
Yüzü eskidi ya o yüzden pek ilgi çekmiyor sanırım. Daha ucuz falan bir de.Langa leaodan daha çok ihtiyaç duyuyor takım
YokKeyif alıyor musun futbolu takip etmekten.
gs'de sizi burada tutacak olan karakterinizdir sözü varken adam gidip hakanı isteyebiliyor
yozlaşma nedir
alın görün
Hic istemiyorum ya valla yalan yok.Hakan Çalhanoğlu bana Kerem Aktürkoğlu hissi verip midemi bulandırsa da bu saatten sonra olur da alınırsa faydasını görürüz.
Biz yine her hamasi açıklamasına söveriz o ayrı.
tamam işte hakan'ı getiriyoz
tutmuyoruz ki
Siz sanıyor musunuz ki, şu kadroyu Pepe verdiğimizde tiki taka oynayacak bu kadro? Ben kimseyi savunmak için bir şeyler yazmam. Bu adamların takımlarını izlemek keyif evet ama o adamların topunu izlerken topu ayağına yapıştırmış bir Messi, Jeremy Doku, İniesta,Xavi vs görüyorsun elbette keyif alırsın. Sen sol kanada oyun bilgisi olmayan sadece fizik kalitesi yüksek 2 tane oyuncu ile kilit çözmeye çalışırsan bu şekilde dakikalarını boşa harcarsın. Futbol çok basit, bizim lig için daha da basit. Sane'nin dilinden bile anlamıyor bu takım. Orta sahada Torrik ile al ver yapmak istedi, kendi yarı sahamızda topu Torrik'e verdi savunma arkasına koşu attı önü bomboştu Torrik tekte oynasa tehlikeli pozisyona girecektik ama Torrik terse dönüp Sane'nin koşusunu hiç etti. Orta sahada dar alanda bir tane çalım atıp rakibi oyundan düşürecek oyuncun yok, isabetli şut çekecek oyuncu sayın kısıtlı. Barış taç çizgisine çıkıp orta yapıyor Sane,Yunus,Sara içeri girip orayı karıştırması lazım ama onlarda o ezber yok. Yani bunların tamamı doğaçlama çünkü senin yetenek setin daha fazlasını hayal ettirmiyor.