önce şunu belirteyim OB'nin genç oyunculara yeterince şans vermeyeceğini ve kendisinden asla böyle bi beklentimin kalmadığını kalmayacağını tee 3 sene önceki Sivas deplasmanında sağ bekimiz kalmamışken Ali Turap'ı oynatmadığında anlamıştım. hatta o zaman baya sert de girmiştim bu konuda. ve sonra yapacak bir şey olmadığını görünce kabullendim bu süreci. (edit: ben sivas diye hatırlıyorum ama başka bi maçtı galiba)
velhasıl ben olmayacak duaya amin demiyorum. Okan Buruk 10 sene bu takımın başında kalsa diyorum ki 7 şampiyonluk görür, ama 7 tane alt yapıdan oyuncu monte eder mi mümkün değil. Hatta sana şu kadar diyeyim, Okan Buruk belki de 10'da 10 bile yapabilir ama bu takıma bir miras bırakmadan ayrılır. OB böyle bir hoca ve değişmeyecek. Bir oyuncuyu adam etmek için çabalamak istemeyen bir hoca, bize uygundur değildir kısmında değilim, ama böyle bir hoca evet. Tamam diyor ben bununla uğraşamam gönderin yenisini getirin. Huylu huyundan vazgeçmez, bu saatten sonra hele.
geçen sezondan beri de problemimizi söylüyorum; Barış ve Sane gibi iki tane geniş alan topçumuzun -hatta Osimhen'le 3- arkasında öndeki 3'lüyü oynatacak 1 tane bile oyuncu olmaması. Asensio falan değil ya Yusuf Yazıcı bile yok kadroda.
Ve dünkü maçta hiçbir td ne olursa olsun böyle bi yedek kulübesiyle sezona başlamayı KABULLENMEMELİ. OB'nin benim nazarımda şu 4-5 senedeki en büyük rezaletidir.