Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
He millette Asensio Talisca Sara Trossaird oynasin , biz Batrakov ile sampiyon olalim.
Mertensden sonra Batrakov ilac olacak.

Sizin gibi cop severler'e Morutan Cicaldu , Erick Pulgar ,Gabriel Sara gibi transfer lazim
Yav Mehmet sende abarttin oglu abarttin, senin Bruno Fernandes hayalin var diye her oyuncuya bok atip duruyorsun gunlerdir.

Bruno Fernandes gelmeyecek iste baska kimi alabiliriz? Oyuncu mu var piyasada o bolgede oynayan ve bizim alabilecegimiz ?

Sen daha Diaz'i begenmiyorsun ondan daha iyisini alamayiz dedim ben daha Haziran ayinda. Kaldi ki onu bile ikna edemedi bu yonetim.

Kim gelsin? Bastonla sahada zor yuruyen De Bruyne mu?

Ee sen de buendia istemiyon 3ünden de 100 kat falan fazla ihtiyacımız olan adam :asd:

Olmuş ağustosun ortası doğru düzgün alacak adam kalmamış ismi geçenlere wow süper transferler demek zorunda mı insanlar
Buendia 20 kagida alinsa tebrik ederim yonetimi. Ama Aston vermez o paraya.

Gidip 35-40 vermem dun sana dedim onda bir basari olmaz, git o zaman wonderkide yatir o parayi en azindan wonderkid aldik diye bayram ederiz burada.

batrakov denen çöp ilk 3 maç 11 oynar sonra aynı ugoçukwu gibi kulübede çürür gider

yunusu kesecek topçu değil bu velet gelip beleşten penaltı attırmazlar burada bizim ahrazlar gidip 30 milyon sıkar bide bu çocuğa

şampiyonluk falan fasa fiso başımızda yönetici diye geçinen bu utanmazlar olduğu sürece gs 1 adım ileri atarsa 2 adım geri gider

maçtan anca 1 saat önce teknik heyete lisans çıkarabilen arsızlardan ne bekliyorsunuz???

şu zeminin haline bak anası bellenmiş insan biraz utanır bu zemine topçularını çıkarmaya her sene ilk 3 ay patates tarlasında top oynuyoruz bir halt yaptıkları yok

Bizim taraftarlarımızın anlamadığı kısım şu; U-23 kontenjanından kim gelirse gelsin Lesley ile Nhaga muamelesi görecek buna en iyileri dahil zira 34 maçın 34'ünü kazanmak için sahaya çıkan bir takımda tek pas hatasına dünyaları yıkılan bir kesimimiz var haliyle ilk onlar "bunu nereden buldunuz" diyecek.

Önce bunda anlaşsak aslında yönetimin manevra alanının az olduğunu anlayabiliriz. Hafif eli yüzü tutan U-23 kontenjan oyuncuları zaten 30 milyondan başladığı için mecburi kiralık+opsiyon yöntemine gidiliyor.

Yönetimin hatası nerede peki? o da şurada ki Erden Bey'den sonra kadro mühendisliği anlamında ortaya bir akıl koyamıyorlar ya da koyacak adamı o göreve getiremiyorlar.
3 tane yabancı sağ bekim 1 tane yabancı stoperim var ve insanlar hala Batrakov bekliyor.
Takımda 3 tane part-time futbolcu var iken sen bunlar ile 10 yabancı kuramazsın.

Jakobs-Singo ve Lemina'dan en az ikisi uğurlanmalıydı. Bana kalsa üçünüde uğurlarım ve bunlardan para kazanırım.

Sallai-Davinson-Sara-Toreira-Sane-Osimhen buraya 4 tane istediğim gibi adam alabilirim.
U-23'ü bek ve kanatlarda yani çizgide harcarım merkezde değil.

Göreceksiniz Osimhen ligde yine arazi olacak ve maksimum 2000 dakika süre alacak kalan sürede U-23 forvetinin bizi taşıyacağına inanan varsa eğer sanki bu dünyaya hiç gelmemiş muamelesi yapabilirim.
Galatasaray'ın forvetleri ve merkez orta sahası tecrübeli olmalı zira burası taşıyıcı kolonlar. Bek ve kanatlara U-23'ü doldurmak var iken 10 numara ve forveti emanet edeceğiz çünkü futbol aklımız yok!

Mevcut yabancı kuralına göre söylüyorum.

10 numara, sol açık, santrafor ve stoper transfer yabancı yaptıktan sonra hem Hakan Çalhanoğlu hem de Can Uzun alınmalı. Her bölgede eksik kadroyu anca bu şekilde yarışabiliriz.

Buendia 20 kagida alinsa tebrik ederim yonetimi. Ama Aston vermez o paraya.

Gidip 35-40 vermem dun sana dedim onda bir basari olmaz, git o zaman wonderkide yatir o parayi en azindan wonderkid aldik diye bayram ederiz burada.
Benim demek istediğim şey bugün dönemin bitmesine 2 hafta kala sıkışılan 3-4 isime razı olmak zorunda değil kimse

Sıçıp batırdılar bunu kabul edelim

Como ile eşleşirsek ağır sıkıntı yaşarız bunlar bizim sığırpressi yarıp geçer

Ffurt da gelsinler son gün Can’ı alsınlar diye bekliyordu 😅

Geri
Üst Alt