- 18 Mayıs 2011
- 53.812
- 57.966
- 4.613
sinirden titreye titreye cabuk yazdim onu da katmisinSara bizde degil mi![]()
ya sampiyonlar liginde ortam kadini oluruz Batrakov ve bu vasat kadro ile anlamiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinirden titreye titreye cabuk yazdim onu da katmisinSara bizde degil mi![]()
Malesef haklısınHe millette Asensio Talisca Trossaird oynasin , biz Batrakov ile sampiyon olalim.
Mertensden sonra Batrakov ilac olacak.
Sizin gibi cop severler'e Morutan Cicaldu , Erick Pulgar ,Gabriel Sara gibi transfer lazim
Yav Mehmet sende abarttin oglu abarttin, senin Bruno Fernandes hayalin var diye her oyuncuya bok atip duruyorsun gunlerdir.He millette Asensio Talisca Sara Trossaird oynasin , biz Batrakov ile sampiyon olalim.
Mertensden sonra Batrakov ilac olacak.
Sizin gibi cop severler'e Morutan Cicaldu , Erick Pulgar ,Gabriel Sara gibi transfer lazim
Clde bu tukenmislikle ilk 30a giremeyiz zaten transfer falan da kurtarmaz.sinirden titreye titreye cabuk yazdim onu da katmisin![]()
ya sampiyonlar liginde ortam kadini oluruz Batrakov ve bu vasat kadro ile anlamiyorlar
Oyuncuları şöyle bi masaya yatıralımBugün toplantı yapılır mı acaba
Buendia 20 kagida alinsa tebrik ederim yonetimi. Ama Aston vermez o paraya.Ee sen de buendia istemiyon 3ünden de 100 kat falan fazla ihtiyacımız olan adam
Olmuş ağustosun ortası doğru düzgün alacak adam kalmamış ismi geçenlere wow süper transferler demek zorunda mı insanlar
Benim demek istediğim şey bugün dönemin bitmesine 2 hafta kala sıkışılan 3-4 isime razı olmak zorunda değil kimseBuendia 20 kagida alinsa tebrik ederim yonetimi. Ama Aston vermez o paraya.
Gidip 35-40 vermem dun sana dedim onda bir basari olmaz, git o zaman wonderkide yatir o parayi en azindan wonderkid aldik diye bayram ederiz burada.
Tamamen katılıyorum, bu sayede baya pozisyone girdik atamadıkYalnız bu taçta autta oyunu hızlı başlatma işi sakat oyuncuların kenarda beklemesi falan baya iyi oldu
Akıyor oyun önceden oynanmıyordu resmen
Enciso alacaktık, hem tebrübeli hem U23Insallah Batrakov transferine Rus Demiryollarindan veto cikar, Mora da Italya'ya gider.
Size mustehak.
Como ile eşleşirsek ağır sıkıntı yaşarız
Como ile eşleşirsek ağır sıkıntı yaşarız bunlar bizim sığırpressi yarıp geçer
Osimhen de giderse Serdar Ünsal dan mutlusu yokInsallah Batrakov transferine Rus Demiryollarindan veto cikar, Mora da Italya'ya gider.
Size mustehak.
Doğru dedin üstad önce bi 1500 rakımlı Erzurum’u geçelim gözüme şu an real dep gibi geliyorDaha Erzurum maçını nasıl bertraf ederiz diye kara kara düşünüoz Umut Light
Como fln heralde ekibimizi ter dökmeden 5ler