Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu ismi gecen oyuncularin neredeyse tamami Haziran ayindan beri belli olan oyuncular. Simdi alinsa bile bunlardan farkli isimler gelmeyecekti yani "razi olmak" diye bir durum yok burada bir kesim var kendini Bruno Fernandes ile avutuyor ayni 18+ Rus hatunu gormus gibiler baska birsey dusundukleri yok o yuzden.

Bizim listemizde "10 numarada" bahsi gecen isimler bu yaz donemi icin:

El Khannous > 60M€ istiyorlar
Saibari > Bayern devre arasindan beri kendisiyle ilgileniyordu
Diaz > TR'e sicak bakmiyor
Batrakov > suan alinabilmesi en yakin isim
Mora > parayi verirsen alabilirsin
Enciso > parayi versek alabilirdik ama tercih etmediler
Fabian Ruiz > gelmiyor
Olmo > gelmiyor
Can Uzun > parayi versek alabilirsin
Bernardo Silva > Mourinho R.Madrid ile anlastiktan sonra hic bir yere imza atma dedi sonra oluru kalmadi bu transferin.

Simdi soru basit. Hangisini alabilirdik? Ya da kimi istiyorsunuzda suan ismi gecen Mora ve Batrakov'a bok atilmasi dogru?
Mora leao batrakov hangisinin haziranda adı geçiyordu ya planlama falan hiçbir şey yok, u23 10 no almaya bile son 2-3 haftada karar vermişlerdir

Kanat için leao ismi spastiklikten başka bişey değil, ilk u23 alınması gereken mevkiydi orası

Adam gibi plan program yapılıp oyuncular kovalanmadı diye suçlu taraftar değil

bir çok kişi burda haziranın başında bile icardi,torreira,sara,lemina,singo gibi adamlardan çıkılıp yenileri gelmeli diyordu ben dahil ama maalesef ki büyük bir itibar suikasti ve fmcilikle suçlandık bu hazin tablonun olacağı çok belliydi

Hep oyle, Benfica 20 milyon euroya Ukrayna gibi dandik ligden oyuncu aliyor burada soyle yorumlar okudum: Benfica gibi olamadik adamlar nasil da bulmus 20 kagida genc oyuncuyu.

Emin ol ayni oyuncu suan bizimle adi gecmis olsa yerden yere vurmaya baslarlar tipki Batrakov'a yaptiklari gibi. Cunku direkt oradan degilde once bilinmis bir takima gitsin sonra oradan alalim istiyorlar.
32ye Sudakov aldı Benfica, bekleneni veremedi işte.

Bazı coğrafyalar riskli, Rusya da mevcutta bunlardan birisi, Avrupa’da olmadıkları için seviyelerini de anlayamıyorsun.

Batrakov’un videosunu dahi izlemedim.

Mora leao batrakov hangisinin haziranda adı geçiyordu ya planlama falan hiçbir şey yok, u23 10 no almaya bile son 2-3 haftada karar vermişlerdir

Kanat için leao ismi spastiklikten başka bişey değil, ilk u23 alınması gereken mevkiydi orası

Adam gibi plan program yapılıp oyuncular kovalanmadı diye suçlu taraftar değil
Bak bizim plan program yaptigimiz bir donem hic bir zaman olmadi, ve bu mevcut yonetim ile de olmayacak once sunu net olarak soyleyelim ve kabul edelim.

Biz hep boyleydik, Agustos ayini bekledik sonra hangi oyuncular var hangi menajerler "ben sana oyuncumu X paraya getiririm" diye beklediler hep.

Bu bahsi gecen genc oyuncular zaten Haziran ayindan beri genis listede olan isimler, simdi transfer suresi daralinca anca aksiyon aldiklari icin hangilerini alabiliriz diye bakiyorlar. Bizim yonetimin kafa yapisi boyle.

Batrakov 2 hafta once "listeye dahil olmadi" , vardi ama suan somut olarak aksiyon icindeler. Cunku bizimkiler 10 tane isme ayni anda "ilgi kagidi" gonderip sonra geri cekiliyorlar, orada da hangisi olumlu geri donus yapar diye bekleme modunda ilerliyor. Bu yuzden millet transfer yaparken biz boyle bekleye bekleye agic olduk.

Değerini bulanı satacaksın çünkü günümüz futbolunda bir kaç yıldan sonra performansı düşebiliyor oyuncunun ama bizde bir oyuncunun yerine oyuncu koymak imkansız aynı oyuncuyla ömür boyu gitmeye çalışıyoruz

hali hazırda oturmuş bir kadron varken batrakov gibi risklere girebilirsin de kurtarıcı olarak getirdiğin an beklenti ve oyuncu profili bu minvalde uyuşmuyorsa çocuk sadece beklentilerin altında ezilir
futbol en az yetenek ve fizik kadar biraz da hava ve özgüven işidir o havayı yakalayamadığın zaman topçunun özgüveni de giderse daha hiç bir yol olmuyor maalesef

32ye Sudakov aldı Benfica, bekleneni veremedi işte.

Bazı coğrafyalar riskli, Rusya da mevcutta bunlardan birisi, Avrupa’da olmadıkları için seviyelerini de anlayamıyorsun.

Batrakov’un videosunu dahi izlemedim.
Tabi ki risk, kimse bunu inkar etmemeli ama bizim daha iyi oyuncuyu daha az paraya alabilecegimiz bir senaryo gozukmuyor.

Daha az riskli mesela Enciso mu olurdu sence? O da 35 kagida gitti. Can Uzun icin 45-50 isteyip dururmus Frankfurt, tamam daha iyi bir lig ama Can yapamazsa bu paralar ne olacak?

Dursun bence aralarinda en ucuzu Batrakov diye onu istiyor. Cunku bahsi gecen diger isimler arasinda bir futbolcu para fark var neredeyse.

1786789177525.webp
1786789225656.webp

Geri
Üst Alt