Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Futbol tarihimizde gorulmemis paralar harcandi abi siz cidden iyi misiniz ?
İlk paragraf yazdiklarini goren de 10 milyon butceyle 4 yil ustuste sampiyon olduk sanacak ...
Kimse Okan hocanin basarisini kucumsemiyor 4 yil her sene hayvan gibi para harca oyunun gitgide kotulessin olacak is mi ?
Hocanin transfer konularinda yonetimden israrla ayristirilmasi sacmaliktir.. Lesley gelirken tolgahan da yazdi digerleri hocanin tercihi diye ..Simdi de bonservisini almayalim diye sure vermiyor herife..
Ne olacakti yani gonlunde Camawinga - Bruno - Leao - Veiga var diye 200 milyon da onlara mi bayilacaktik ?
Tek Galatasaray mi harcad? Varsayimlarini duyuyorum fakat gerceklik payi yok soylediklerinin. Yanli dusunuyorsun. Bu ligteki 4 takimin harcamasi. Bir arkadas paylasmis sag olsun ondan aldim. Bunun yaninda CL takimlarinin yedek pozisyonlari ucinde harcamalara bak. Okan burugun toplam 5 sampiyonlugu var. Ona verilen para, kadro vs gibi gercege dayanmayan duygusal cumlelerden once butun bu verilere goz at. Ardindan, Okan Burugun basarida,yanina yaklasmayan Ismail kartala bugun verilen kadroya da bak. Okan Burugun eksiklikleri tabi ki var. Ona yardim edecek futbol organizasyonu yok yonetimde. Hoca sadece isini yapmiyor. Yonetiminde acigini kapatmaya calisiyor. Neden? Cunku aidiyeti var. Yabanci olsa umrunda olmaz. Bizim futbol organizasyonumuz alt yapidan, futbol direktorune Alman ekipleri gibi olur o gun en isim Teknik direktoru hep beraber isteriz. Sen isvicre cakisi gibi her isi yapan adama mecbursun yapin geregi e o zaman bicak boyu kisa olacak Okan gibi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260815_142411_Chrome.webp
    Screenshot_20260815_142411_Chrome.webp
    43 KB · Görüntüleme: 5
Dünkü sonuç yüzünden bunlar tekrar pahalı isimlere gitmeye karar verip transferi ertelemez umarım

Bu saatten sonra kime gidilecek?
Hem para yok hem daha iyisine nasıl gidilecek?Neye istinaden böyle düşünüyorsunuz.Taksitleri ileri atabilmek için uğraşan yöneticiler ,daha iyi daha akceli oyuncuları nasıl alabilecekler.Birde bunu anlatirmisiniz açık ve net olarak.

Batrakov matrakın kim varsa gelmeli ön tarafa yerlide lazım ayrıca kalabalık kadro lazım

iç sahada kayıp 2 puanın hesabını kim verecek?

15 Agustos olmus, hala yeni isimler bekleyenler varsa soyle guzel bir soguk dus almalarini oneriyorum.

Artik ismi gecen oyunculari aldin aldin cunku daha iyisini falan alamazsin.

Yoksa son gun Ndombele surprizlerine hazir olun.

Almeira, Sergio Arribas icin 20 milyon istiyormus gider alir gelirim

20 yaşındaki rus'u 1 aydır getirememişler bir de daha iyisine gidelim desek ocak'ta gelir inşallah

Istenilen 10 numara kim acaba? Yani hem tecrubeli, hem formda. Bruno Fernandes ve Olmo dışında bir isim görmedim, ikisi de hayalin ötesinde gibi. 70/80mlere çıkmadan alabileceğimiz gerçekçi biri var mı? Hayal dünyasından çıkalım. Hele ki son 2 hafta kalmışken. Neden olmayan bir şeyin üstünde ısrar ediliyor?

Ayağı yere basan 8 alsınlar da ortasaha toparlansın biraz.

Geri
Üst Alt