- 16 Haziran 2010
- 205.135
- 157.616
- 6.838
"Arda Guler ve Enzo Fernandes'i alsinlar nasil yaparlarsa yapsinlar beni ilgilendirmez"Sallai ve Sara'yi sat Fabian Ruiz ve Olmo'yu al nasil edersin nasil yaparsin beni ilgilendirmez
bir atasozu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Arda Guler ve Enzo Fernandes'i alsinlar nasil yaparlarsa yapsinlar beni ilgilendirmez"Sallai ve Sara'yi sat Fabian Ruiz ve Olmo'yu al nasil edersin nasil yaparsin beni ilgilendirmez

Tek Galatasaray mi harcad? Varsayimlarini duyuyorum fakat gerceklik payi yok soylediklerinin. Yanli dusunuyorsun. Bu ligteki 4 takimin harcamasi. Bir arkadas paylasmis sag olsun ondan aldim. Bunun yaninda CL takimlarinin yedek pozisyonlari ucinde harcamalara bak. Okan burugun toplam 5 sampiyonlugu var. Ona verilen para, kadro vs gibi gercege dayanmayan duygusal cumlelerden once butun bu verilere goz at. Ardindan, Okan Burugun basarida,yanina yaklasmayan Ismail kartala bugun verilen kadroya da bak. Okan Burugun eksiklikleri tabi ki var. Ona yardim edecek futbol organizasyonu yok yonetimde. Hoca sadece isini yapmiyor. Yonetiminde acigini kapatmaya calisiyor. Neden? Cunku aidiyeti var. Yabanci olsa umrunda olmaz. Bizim futbol organizasyonumuz alt yapidan, futbol direktorune Alman ekipleri gibi olur o gun en isim Teknik direktoru hep beraber isteriz. Sen isvicre cakisi gibi her isi yapan adama mecbursun yapin geregi e o zaman bicak boyu kisa olacak Okan gibi.Futbol tarihimizde gorulmemis paralar harcandi abi siz cidden iyi misiniz ?
İlk paragraf yazdiklarini goren de 10 milyon butceyle 4 yil ustuste sampiyon olduk sanacak ...
Kimse Okan hocanin basarisini kucumsemiyor 4 yil her sene hayvan gibi para harca oyunun gitgide kotulessin olacak is mi ?
Hocanin transfer konularinda yonetimden israrla ayristirilmasi sacmaliktir.. Lesley gelirken tolgahan da yazdi digerleri hocanin tercihi diye ..Simdi de bonservisini almayalim diye sure vermiyor herife..
Ne olacakti yani gonlunde Camawinga - Bruno - Leao - Veiga var diye 200 milyon da onlara mi bayilacaktik ?
Bu denklemde biriyse harikulade bir transfer yapiyoruz demektir cundmeister
Henuz 20 yasinda. Burada 1 yil oynayip da gidebilir oralara.Gitme niyeti var ama dandik Haciosmanoglu ligine degil elbet.
Kafasinda LaLiga ve EPL var cunku cocugun.
Hollandali genc oyuncular (wonderkid kategorisinde) gelmez.Henuz 20 yasinda. Burada 1 yil oynayip da gidebilir oralara.
Cicaldau, Morutan vs vibe yaniliriz insallahBu takımın hücum organizasyonunda o Batrakov denen velet bir halt yiyemez bu arada. Şu takıma elit bir 10 numara alamadı rezil herifler. Dursun denen herif çok biliyor ya futbolu, Allah’ın cezası.
Daha ne kadar pahalı isimlere gidecekler 30-40’ın altında adama gitmiyorlar maşallah Vitinha mı gelecek dahaDünkü sonuç yüzünden bunlar tekrar pahalı isimlere gitmeye karar verip transferi ertelemez umarım
Zorunlu denedigin ve idare ettigi pozisyondaki kanat oyucunu standart sag bek olarak kullanmakta...Sallai gercekten bu ortalsmayi dahi dusuruyor
normalforum cok gergin