Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tostosun mantığına göre her sene bjkden 5 yiyince transfer yapmamız lazım zatenBir iki tane firsat transferi denk geldi diye brunolarin brahimlerin endriklerin olmolarin ruizlerin TRye gelecegine inanmak absurd. Buraya baska talibi olmayan sorunlu karakterler veyahut tecavuzculer falan geliyor. Onlari da normalinin 3-5 kati maasla getirebiliyorsun. Insanlar enteresan bir sekilde hayal dünyasında yaşıyorlar.
Çok zengin olursam not edin burdaki ulemalarin FIFA kurs parasını ben vericem sonra bakayım calistirsinlar bir takım herseylerni karsilicam yeterki dedikleri bilgileri bakalım uygulayabiliyorlar mi yoksa dayak mi yiyorlar taraftarindan
ya bence burada yaya çıkarmak istedi içe orta açmak istese o top korner bayrağının oradan dışarı çıkardı.Daha komiğini söyliyeyim mi öndeki adamlar rakibi çekmiş direk yay üstünü boşaltmışlar orada arkaya çıkarsa %100 gol atar diyebileceğimiz 1 tane adam yok
Ekli dosyayı görüntüle 331438
Varsa böyle bir şey gerek yok uzatmaya zaten. Yine zam için yapıyorsa zam falan yapılmamalı kesinlikle.Torreira nin nazı olayı palavradan ibaret olabilir mi?Bana çok gerçekçi gibi gelmiyor.Dun kötü degildiki.Ki sezon başı.
Almanlar dediğinya bence burada yaya çıkarmak istedi içe orta açmak istese o top korner bayrağının oradan dışarı çıkardı.
Gücü ayarlayamadı, barışa da kızamıyorum 24 aylık süreçte çocuk toplasan 2 ay bile dinlenmeli hayat geçiremedi.
Milli takıma gidelim ekstra hazırlık idmanı, sezon başlangıc idmanı.
Futbolu sadece benim tekniğim var yürür sola çekerim ehe diyen ucubelerden farklı düşünüyorum bu çocukları.
Takımdaki en büyük sorun almanlar
Bodrum'a tatile gelir.