Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sara denilen herifin bu takımın oyun planında yeri yok bu arada.
Takım tiki taka yapacak anca 4. oyuncu olarak sahada yer alır.
Acil bir şekilde şutlanmalı.

şimdi anlaşıldı bunların karın ağrısı 5 milyondan 5 taksitmiş batakov

Bir iki tane firsat transferi denk geldi diye brunolarin brahimlerin endriklerin olmolarin ruizlerin TRye gelecegine inanmak absurd. Buraya baska talibi olmayan sorunlu karakterler veyahut tecavuzculer falan geliyor. Onlari da normalinin 3-5 kati maasla getirebiliyorsun. Insanlar enteresan bir sekilde hayal dünyasında yaşıyorlar.
Tostosun mantığına göre her sene bjkden 5 yiyince transfer yapmamız lazım zaten

Sığır pressin adını bilinçsiz press olarak değiştirdik.
.gscforum kararı

Batrakov'u bilmem de Ukraynalı elemanın tutmama ihtimali azdı inşallah ilerde pişman olmayız.

Çok zengin olsam ayni bizim zenginler gibi futbolla arama mesafe koyarim ne işim var derim yav
Çok zengin olursam not edin burdaki ulemalarin FIFA kurs parasını ben vericem sonra bakayım calistirsinlar bir takım herseylerni karsilicam yeterki dedikleri bilgileri bakalım uygulayabiliyorlar mi yoksa dayak mi yiyorlar taraftarindan

Daha komiğini söyliyeyim mi öndeki adamlar rakibi çekmiş direk yay üstünü boşaltmışlar orada arkaya çıkarsa %100 gol atar diyebileceğimiz 1 tane adam yok :asd:
Ekli dosyayı görüntüle 331438
ya bence burada yaya çıkarmak istedi içe orta açmak istese o top korner bayrağının oradan dışarı çıkardı.
Gücü ayarlayamadı, barışa da kızamıyorum 24 aylık süreçte çocuk toplasan 2 ay bile dinlenmeli hayat geçiremedi.
Milli takıma gidelim ekstra hazırlık idmanı, sezon başlangıc idmanı.
Futbolu sadece benim tekniğim var yürür sola çekerim ehe diyen ucubelerden farklı düşünüyorum bu çocukları.

Takımdaki en büyük sorun almanlar

Bizim sayfalar uyuyor ama adamlar daha kısa vadede ödenirse kabul edecekmiş

Rus Demiryolları başkanı Oleg Belozerov, Alexei Batrakov'un daha küçük bir taksit ödemesine tabi olarak Galatasaray'a transferini onayladı. Bu, duruma aşina bir kaynak tarafından "Şampiyonluk"a bildirildi.

Daha önce, "Şampiyonluk", "Galatasaray"ın 25 milyon Euro'luk teklifi hakkında beş yıla bölünmüş olduğunu bildirdi.

ya bence burada yaya çıkarmak istedi içe orta açmak istese o top korner bayrağının oradan dışarı çıkardı.
Gücü ayarlayamadı, barışa da kızamıyorum 24 aylık süreçte çocuk toplasan 2 ay bile dinlenmeli hayat geçiremedi.
Milli takıma gidelim ekstra hazırlık idmanı, sezon başlangıc idmanı.
Futbolu sadece benim tekniğim var yürür sola çekerim ehe diyen ucubelerden farklı düşünüyorum bu çocukları.

Takımdaki en büyük sorun almanlar
Almanlar dediğin
Sane
İlkay
Kaan
Günay

Dogrumu?

Batrakov vs Yunus

830.webp

Bizde morutan, jelert, cicaldau, batrakov gibi adamlar iş yapmaz. Batrakov'a 30 verecen ama Yunus'u kesemeyecek. Genç oyuncuya para vereceksen yerli Can Uzun'a ver.

5 yıl taksitle oyuncu satan takım ağır maldır putin Rus demiryollarına kayyum atar anında

Geri
Üst Alt