Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.425
- 21.086
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inandigimdan degil de. Eger rusyada 2 kazaniyorsa 3.5 gayet normal
Hep gelecekler üzerinden konuşuluyor gönderilecek yok mu bu takımdan rtaşHocam muhtemelen makara yapıyorsun ama Transfer Nöbeti #9 dün ilk transferimiz olacağını söylemiştim.
Sorun yok hepimizin ortak noktası Galatasaray.
Kazasız belasız şu süreci atlatıp artık tamamen maçlara odaklanalım.
biz alalım dediğimde dalga geçiliyordu 15e almışlarSporting irakundayi kaca aldi acep
bundan pek bahseden yok ama herifler inanılmaz rahat çıktılar hücuma.
bu gerçeğe gözümüzü kapatsak dahi 5-6 haftaya herkes görecek ve ocak ayında orta saha arayacağız. ama belki de sezon bitmiş olacak bizim için
bu orta saha sezonu bitiremez.

Dk da dandik takimdaydi ama obur kara oglanla kosturmuslardi bizim macta.biz alalım dediğimde dalga geçiliyordu
Kahve konyak yine yanilmadi bravo gercekten ne dediyse cikiyor
Er ya da geç hakana gidileceğini düşünüyorum fenerle görüşmüş bilmem ne geçin abi bunları profesyonel futbolculardan duygusallık aidiyet beklememek lazımOrta saha olmadan bunların çok anlamı yok. Hakan ç ve bir yabancı şart, ilk 11 düzeyinde hem de.
o zaman bu sene rezil olmayı kabul edecek, yaptırdığı transferler tırt çıktı okan hocanın, hem genç topçu oynatma hem de aldırdığın topçular tırt çıksın olmaz o işsenin hocan genc topcu oynatmaya musait bi profil degil
hep elit hep olmus topcu taleb ediyor
batrakov gelsin bakalım oynayacagi musabaka 15 i fln gecmez
ilkay oynar hatta kaan oynar orda
armando fln da gelirken beklentiyle anlatiliyodu oynamadan unutuldu
gokdeniz gurpuz 18 inde geldi 21 yasinda oynamaga basladi
hoca ben yarısıyorum topcu fln yetistiremem diyo