Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Hocam muhtemelen makara yapıyorsun ama Transfer Nöbeti #9 dün ilk transferimiz olacağını söylemiştim.

Sorun yok hepimizin ortak noktası Galatasaray.

Kazasız belasız şu süreci atlatıp artık tamamen maçlara odaklanalım.
Hep gelecekler üzerinden konuşuluyor gönderilecek yok mu bu takımdan rtaş
Özellikle Sara ve Singo

bundan pek bahseden yok ama herifler inanılmaz rahat çıktılar hücuma.
bu gerçeğe gözümüzü kapatsak dahi 5-6 haftaya herkes görecek ve ocak ayında orta saha arayacağız. ama belki de sezon bitmiş olacak bizim için
bu orta saha sezonu bitiremez.

Geçen sene de patladı bu orta saha ligin sonunu zor getirdik hiçbir şey olmamış gibi lesley ocucuyu alıp sorunu çözdüklerini düşündüler onu da opsiyonu dolmasın diye almadılar dün oyuna :asd:

biz alalım dediğimde dalga geçiliyordu
Dk da dandik takimdaydi ama obur kara oglanla kosturmuslardi bizim macta.

O zaman neden olmasin yedek olacak ucuz maasa alinsa diye dusunmedim degil.

Ponomarenkoya da sicaktim epey ama muhtemelen su an istesende olmaz. Batrakov geliyor gibi.

24-25 sezonunda merkezde sara torreira oynuyordu
o orta saha çökmeye başlayınca devrede lemina gelmişti. sezonu kurtaran hamle olmuştu.
şimdi torreira 2 yaş yaşlandı ve düşüşte ve biz yeniden aynı ikiliyi merkeze koyduk
yine olmayacak.

Orta saha olmadan bunların çok anlamı yok. Hakan ç ve bir yabancı şart, ilk 11 düzeyinde hem de.

Orta saha olmadan bunların çok anlamı yok. Hakan ç ve bir yabancı şart, ilk 11 düzeyinde hem de.
Er ya da geç hakana gidileceğini düşünüyorum fenerle görüşmüş bilmem ne geçin abi bunları profesyonel futbolculardan duygusallık aidiyet beklememek lazım

Rus çöpü ne yapıp edip takıma kitlediler klübe tabi komisyon parası yemek çok tatlı bazı kişilere göre yedekten öteye gidemeyecek bir oyuncu bu transferi önerenin önerip onay verenlerin ......

Eeee şimdi Kavukçu ve Okan heyecanlandıracak kaliteli 10 numara tanımında Batrakov dan mı bahsetmiş oldu ? Rus morutana kim heyecanlanır

Apo'ya bakalım :ROFLMAO:
1786799327433.webp

Garip gelecek ama ben Singoyu koyarım orta sahaya şu kadroda. Satılmayacaksa tam aradığımız yırtıcı orta saha profili aslında bek oynamadığı için 25-30 metre depar atıp adeleleri zortlatma ihtimali de yok keşke düşünse Okan hoca. Singodan çok ideal bir savaşcı orta saha çıkabilir oyun kurma sorumluluğu vermez isen. Takıma bir elektroşok lazım singoyu orta sahaya koymak o etkiyi yapabilir.

senin hocan genc topcu oynatmaya musait bi profil degil

hep elit hep olmus topcu taleb ediyor

batrakov gelsin bakalım oynayacagi musabaka 15 i fln gecmez

ilkay oynar hatta kaan oynar orda

armando fln da gelirken beklentiyle anlatiliyodu oynamadan unutuldu

gokdeniz gurpuz 18 inde geldi 21 yasinda oynamaga basladi

hoca ben yarısıyorum topcu fln yetistiremem diyo
o zaman bu sene rezil olmayı kabul edecek, yaptırdığı transferler tırt çıktı okan hocanın, hem genç topçu oynatma hem de aldırdığın topçular tırt çıksın olmaz o iş

Simdi soyle dusunuyorum:

Sol kanat oyun kurucu iken sag kanat fiziksel biri olabilir. Baris solda iken Yunus macina gore sagda olabilir Sane yerine. Eger sola Lang gibi birini alirsak zamani gelir Yunus 10 a gecer, sag Baris gecer. Ama ne olursa olsun hakikaten iyi bir kanat almamiz + batrakov'un uzerine de bir adam almak lazim.

Geri
Üst Alt