Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.322
- 67.416
- 5.003
Herifler çok rahat topçu gönderiyor.bu sidiki bizde olsa her sene 2-3 milyona kiralardık bi yerlere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Coventry bugun iki forvet mi aldi, bi adam daha gordum sanki yabanci kaynakli bugun.Sidiki Fenere gelmeden önce aynı paraya EPL yapmak üzereydi zaten , genç adam ve Fransa Ümit milli oyuncusu. Aşağı yukarı aynı paraya 6 ay sonra gitmesi tuhaf değil.
Lang gelecek hepimiz biliyoruzLeao, Ez Abde, Igor Paxiao, Malick Fofana var sanırım bizle isimleri geçen
Onu bilmiyorum takip etmedim o kadarCoventry bugun iki forvet mi aldi, bi adam daha gordum sanki yabanci kaynakli bugun.
Onu bilmiyorum takip etmedim o kadar
Marsilya oyuncu satması lazım 40 istiyorlarmış sanırım kendisi için ama bonuslarla vb. alabilirsin. Bana mantıklı bir tercih gibi geliyor.Marsilya'dan Paixao da iyi oyuncu bu arada.
Sol kanat için alınabilir o herif.
Haji Wright vardı onlarda dimi CanımCoventry bugun iki forvet mi aldi, bi adam daha gordum sanki yabanci kaynakli bugun.
Alperim Marsilya nın canlıya ihtiyacı var, biz ise futbolcuyu beyaz eşya mobilya gibi taksitle almaya çalışıyoruzMarsilya'dan Paixao da iyi oyuncu bu arada.
Sol kanat için alınabilir o herif.
Onlarda miydi hatirlamiyorum, ama cikanlardan birindeyduHaji Wright vardı onlarda dimi Canım![]()
Fittik ama Hakan dediğin için Fitfıs olduk bi an da Okanım Anzer Balımsorloth , can uzun , hakan a fit miyiz?![]()
Sane singo gitse ciddi rahatlarız ama sanmıyorumBence sürpriz gidişler olacak
Sane, Singo, Torr gidecek. Yerlerine oyuncu gelecek gibi hissediyorum. Tam 2 sene önce 5-0 BJK’ye kaybedip Young Boys’a elenince sezon başı hazırlığını çöpe attıkları gibi. Ama birinin bunlara dur demesi de lazım artık.