Transfer Nöbeti #10

Sorloth gelirse Anadolu maçlarında 4 4 2 olur mu?
Derbilerde Osi tek oynar bazı UCL dönüşlerinde Sorloth ilk 11 başlar
Esas soru şu: Ezzal gelirse 3'lüye dönebilir takım. Sol kanat bek Ezzal, Sağ kanat bek BAY, Sağ stoper Singo/Lemina, Ortada Sanchez, Sol stoper Veiga/A.kerim
Tadından yenmez. İşte o zaman ileriye iki presci ST (Osi, Sorloth), arkalarına presci 10NO (Batrakov) konulabilir. Zımba gibi takım olur.
Tabi bu dizilimde Sane'ye yer yok. Yunus da ancak sağ içte oynayabilir adapte olabilirse.

Son düzenleme:
Yangin gene duruldu. Tam gaz devam etmeli yoksa erzurum macinda kaan kazimcan ilkayla falan gol arayacaz ikinci yari

En ucuz nasıl kapatırız buna bakılıyor.. :D Barış'ı kesecek Lang öyle mi? :DD

Yönetimin canına minnet valla yarın getirirler Lang'ı. Lang da başka bir yere gidemedi buraya gelmekten keyif alır ülkeyi seviyor şehri seviyor arkadaşları da var.

niye ki heis

ugochukwu'ya herkes yükselir iken itiraz eden tek isim aşil idi

batrakov gündeme gelmeden 2025te fln da önerdiğimiz bir eleman
Ayrıca Batrakovuda ilk ben önerdim heis 2 yıl önce, ama şöyle bişey var bizim sistemde iş yapmama ihtimali yapma ihtimalinden çok daha yüksek, çünkü sistem yok

Asensio'ya teklif vermek için neyi bekliyoruz
1786827834065.webp

Esas soru şu: Ezzal gelirse 3'lüye dönebilir takım. Sol kanat bek Ezzal, Sağ kanat bek BAY, Sağ stoper Singo, Ortada Sanchez, Sol stoper Veiga/A.kerim
Tadından yenmez. İşte o zaman ileriye iki presci ST (İşi, Sorloth), arkalarına presci 10NO (Batrakov) konulabilir. Zımba gibi takım olur.
Tabi bu dizilimde Sane'ye yer yok. Yunus da ancak sağ içte oynayabilir adapte olabilirse.
Hocam daha Rus bebesini getiremiyorsun

Dünkü maçta Lang olsa adım gibi eminim 1 gol fazla atardık. Ceza sahası çevresinde Barıştan da Saneden de daha meziyetli adam Barış ve Saneye göre eksiği uzun mesafede ağır kalması Yunusu da ekleyince ideal bir kanat rotasyonu oluyor işte.

Geri
Üst Alt