Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Dün patır patır sahaya sıçan adamı bile aklamaya çalışıyorlar allah akıl fikir versin

Kardeş sıkıntılı mısın durup durup bana sarıyorsun? Ben dün yazdım batrakovu git dön bak mesajlara. Tolgahandan banane zırt pırt tolga deyip duruyorsun.

Nerede martinelli? Bilal? Mora?

Ben buraya geldiğimden beri leao can ve batrakov hedefimiz diğerleri ortaya atılan yem diyorum. Aksi neyi söyledim de sidik yarıştırıyorsun kendi kendine?
kolpa konyak

1-Livakovic
2-Ederson
3-Ake
4-Semedo
5-Skriniar
6-Osterwolde
7-Archie Brown
8-Diego Carlos
9-Becao
10-Guendouzi
11-Talisca
12-Kante
13-Amrabat
14-Asensio
15-Musaba
16-Greenwood
17-Muriqi
18-Lukaku

23 yaş üstü 18 yabancı var Fenerbahçe'de bunlardan 8 tanesini göndermek zorundalar. İşleri acayip zor öyle gaza gelip bir dünya oyuncu aldılar ama şimdi 8 oyuncu göndermeleri gerekiyor. Ve bunları gönderince rotasyon ciddi zayıflıyor. Mesela Fred'i göndermek zorunda kaldılar ve şu an orta saha yedekleri İsmail ve Bartuğ, Amrabat'ı saymıyorum çünkü onuda göndermek zorundalar. Kuraldan dolayı mecbur göndermeleri gereken oyuncular;
1-Livakovic
2-Ederson
3-Semedo
4-Archie Brown(Sol bekte tek Levent kalıyor)
5-Diego Carlos
6-Becao
7-Amrabat
8-Musaba

Rotasyonları ciddi zayıflıyor. Ve Osterwolde sakatlandığı için Archie Brown'u büyük ihtimal kadroda tutacaklar. Bu durumda +1 kişi daha göndermek zorundalar. Asensio, Talisca veya Kante başka seçenek kalmıyor.

Sözün özü bunlar bu rotasyon ile başlarında maraba iso varken şampiyon falan olamazlar. Biz şu transferleri yapalım çok rahat şampiyon oluruz.

lan dursun allah yüzümüze güldü de şikecilere geçirdiler transfer yapsan camianın moralini bu kadar toparlayamazdın

git şimdi bu haftaiçi 2 tane topçu getir biraz rüzgarı arkamıza alalım erzurum deplasmanı kazasız belasız geçip o haftada 1 baba transfer çözersen bi sonraki iç saha maçında istifa sesi felan kesilir

ölmeden önce milyon kişiden küfür yemek istemiyorsan artık bir halta yarayın

leao'nun fiyatı düşer eylül yaklaştıkça

40m euro civarına biter

Yeni değil hiçbiri bir haftadır gündem bu oyuncular üzerine hep.

Sörloth'a resmi teklif yapıldığı, Bruno için pzt yoklama çekileceği, Can için yarın sabah görüşme olacağı, başkanın Sane'nin tavırlarından rahatsız olduğu, adı düşmemiş ve adını bildiğin halde söylemediğin 26-28 aralığında kanat (o da yaşı mı bonservisi mi anlamadım) olduğu, Torreira'nın bazı konularda mutsuz olduğu ve hafta başı görüşme olacağı, Singo'ya 38m'luk şartlara bağlı teklif olduğu...

Bunların hepsi 1 haftalık mevzular...

Leao icin 40m cok, bonuslarla ve taksitli olursa belki
maas olarak da garanti 6-7m kalani bonus sponsor vs. olsun

Sörloth'a resmi teklif yapıldığı, Bruno için pzt yoklama çekileceği, Can için yarın sabah görüşme olacağı, başkanın Sane'nin tavırlarından rahatsız olduğu, adı düşmemiş ve adını bildiğin halde söylemediğin 26-28 aralığında kanat (o da yaşı mı bonservisi mi anlamadım) olduğu, Torreira'nın bazı konularda mutsuz olduğu ve hafta başı görüşme olacağı, Singo'ya 38m'luk şartlara bağlı teklif olduğu...

Bunların hepsi 1 haftalık mevzular...
Aynı gün olmasını mı istiyorsun?

Singo Sallai Sara Torreira Baris Jakobs Sane birden hepsi gidebilir sanki
off Fm olcak var ya hepsini satacan

sallai,sara yollanmalıydı. sara aldığımız para civarı teklif varsa yollanmalıydı.
Lemina ile sözleşme yenilemek faciaydı.
sane arabistan flan teklif varsa yollanmalıydı. Davinson 2 senedir düşüşte değerini bulduğu an yollanmalıydı. 5 maç var 10 maç yok jacops yollanmalıydı. singo yollanmalıydı ama maaşı kol gibi kimse vermez.
Bu sene yalan oldu bari seneye bu değişim olsun bunların olması içinde ilk önce yönetimin değişmesi lazım.

Geri
Üst Alt