- 22 Kasım 2008
- 11.668
- 7.215
- 2.493
Aynı gün olmasını mı istiyorsun?
Yok yani yeni rapor gelmedi diyorsun ama görüşme tarihlerine, yarın öbür gün ne yapılacağına kadar her şeyi biliyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı gün olmasını mı istiyorsun?
kahvekonyak abi yeni isim verSallai singo ya göre arda veya mithat.
Jacobs ve erene bağlı berkay yılmaz.
Forvette aksilik çıkarsa bertuğ.
Hakan hala haber gönderip duruyor.
Ümit devre arası gelmeyi istiyordu başkan rakama onay vermemişti 12 istemişlerdi sonra ilgilenmedik.
Başka da yerli kalmadı piyasada zaten. Hoca ds yerli diyor da kimi alacağız?
Okan ile Dursun arasindaki durum hakkinda soylentiler var mi? Son donemde cok haberler duyduk. Nasil bir iliski var su andaSallai ile Hull da ilgileniyor ayrıca.
Okan hocanın Leao isteği yüksek. Başkana yoğun baskı var.
Muhtemelen yarın ikinci transferimiz Leao bilgisi gireriz.
Şimdilik iyi geceler.
penalti degil ki posyonlarFbnin penaltısını vermemişler harbiden
Keyfim yerine geldi
hangisiFbnin penaltısını vermemişler harbiden
Keyfim yerine geldi
üstat cidden ne istiyorsunuz?iyi geceler reis
bizi kolpasiz birakma
kalitelı duyumTolgahan ustaddan kaliteli duyum bekliyoruz
Bok gibi. Villarreal maçında yazmıştım sabahında hoca ile kötü baya hoca akşam belli eder diye.Okan ile Dursun arasindaki durum hakkinda soylentiler var mi? Son donemde cok haberler duyduk. Nasil bir iliski var su anda
Dün söylediğim konu tan olarak buydu. Sane maç boyunca pas opsiyonu bulamadığı için zorladı. Bu da adam geçemeyince eksiye yazıyor. Çizgiye bastığında sağ bekin veya orta sahanın ona yakın durması lazım. Yoksa Mesai dışında çizgiye bastığında rakibi 10 seferden 9’unda geçen başka bir insan yok. Sane geçemediği zaman o gün sıçıyor gibi gözüküyor. Ama sistem takımında bunları yaparak bu adam buralara kadar geldi.
Bok gibi. Villarreal maçında yazmıştım sabahında hoca ile kötü baya hoca akşam belli eder diye.
Hocayı olumsux sonuçlarda gönderme fikirleri var fransız bir hoca getirmesi düşünülüyor
hocam forumda duyum un adı kolpadır takılma lütfen @Emrah Duvar da eskı kolpacılardan mesela sen takılma duyumunu ver bız sevıyoruz seni.üstat cidden ne istiyorsunuz?
Az evvel biri dedi alev at bir şeyler yap böyle yapıp sürekli yeni isim mi atalım ortaya? Ciddi soruyorum ne çıtanız?
bu da mala bagladı ıyıce
Biz nasil bir klubuz vallahi ya. 4 senelik td ile olan olaya bak. Sanki Dursun sütten cikmis ak kasik ve taraftar onu orada tutacak.Bok gibi. Villarreal maçında yazmıştım sabahında hoca ile kötü baya hoca akşam belli eder diye.
Hocayı olumsux sonuçlarda gönderme fikirleri var fransız bir hoca getirmesi düşünülüyor