Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.323
- 41.157
- 3.413
Febenin almasiniUmit Akdag'i almak icin neyi bekliyoz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Febenin almasiniUmit Akdag'i almak icin neyi bekliyoz
fbli mi bu cocukFebenin almasini
Haberim yok, haberimin olmadigi bi konuda yorum yapmayimfbli mi bu cocuk
Hocam seni veya başkasını ikna etmek zorunda değilim. Arkadaş hala ısrarla 1 dakika diyor. Bir önceki günün mesajlarına dönün muhtemelen ilk transferimiz olacak diyorum araya biri (leao) ihtimaline karşı. 1 saat boyunca oyuncunun bonservis bedelini alacağı maaşı da yazıyorum. Ödeme taksiti sorunu var onu çözüyorlar bitti gözüyle bakıyoruz yazıyorum. Gidip okuyabilirsin mesajları o arkadaş da okuyabilir."Muhtemelen" denenler sayılıyorsa 10 gün önce diyen de illa ki vardır... Bilmiyorum ama en az 2 haftadır falan Batrakov aşağı Batrakov yukarı zaten Leao ile beraber...
Başkan ne istiyorsun birader adam satmıyorsun adam almıyorsun amacın ne küfür edicem şimdi uzun paçalarına.
Sallai gördüğüm en düz adam. Salak salak koşup faul yapmaktan başka hiçbir şey yapmayan 30 yaşına gelmiş adama 16 milyon teklif geliyor ve satmıyorlarsa cidden ihanet ediyorlar kulübe
engellemesek de okuyup kolpaci yazsak sorun olur mu?Hala tatmin olmuyorsanız engelleyin geçin.
1-Livakovic
2-Ederson
3-Ake
4-Semedo
5-Skriniar
6-Osterwolde
7-Archie Brown
8-Diego Carlos
9-Becao
10-Guendouzi
11-Talisca
12-Kante
13-Amrabat
14-Asensio
15-Musaba
16-Greenwood
17-Muriqi
18-Lukaku
23 yaş üstü 18 yabancı var Fenerbahçe'de bunlardan 8 tanesini göndermek zorundalar. İşleri acayip zor öyle gaza gelip bir dünya oyuncu aldılar ama şimdi 8 oyuncu göndermeleri gerekiyor. Ve bunları gönderince rotasyon ciddi zayıflıyor. Mesela Fred'i göndermek zorunda kaldılar ve şu an orta saha yedekleri İsmail ve Bartuğ, Amrabat'ı saymıyorum çünkü onuda göndermek zorundalar. Kuraldan dolayı mecbur göndermeleri gereken oyuncular;
1-Livakovic
2-Ederson
3-Semedo
4-Archie Brown(Sol bekte tek Levent kalıyor)
5-Diego Carlos
6-Becao
7-Amrabat
8-Musaba
Rotasyonları ciddi zayıflıyor. Ve Osterwolde sakatlandığı için Archie Brown'u büyük ihtimal kadroda tutacaklar. Bu durumda +1 kişi daha göndermek zorundalar. Asensio, Talisca veya Kante başka seçenek kalmıyor.
Sözün özü bunlar bu rotasyon ile başlarında maraba iso varken şampiyon falan olamazlar. Biz şu transferleri yapalım çok rahat şampiyon oluruz.
Yerine 30 milyona adam aldın doldurabildin mi?Doğru değildir ya... Bir de gerekçe 16m'a adam bulamamak... Bek alacaksan 1m'a Boey almış bu takım, hadi artık 1m zor diyelim, Trabzon Pina'yı 3m'a almış... 5-10m'a bile bir tane düzgün bek bulamıyorsan o da senin suçun... Hayır bir de sanki Sallai'yi tutunca havadan 16m gelecek 1-2 sene sonra... 30 yaşındaki adamı satmazsan 1-2 seneye performansı hepten düşünce ne yapıcan, hangi parayla doldurucan yerini... Hiç değilse 16m gelse daha iyi değil mi? Sanki 20 yaşında potansiyeli yüksek oyuncu veya takımın bel kemiği... Sallai'yi faydalı bulan, beğenen biri olarak konuşuyorum yani...