Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
emoji91.png
emoji91.png
emoji91.png
Falcaonun yedeği kim olacak. veli yiğit in dediği 2.01 Lik golcumu
emoji23.png
özgür aytenin dediği Muleka mi yoksa ben Ahmet Denizci nin 16 temmuzda ilk defa benim DUYURDUGUM YAREMCHUK mu.hepside transfer listemizde.ama öncelik YAREMCEUKta.Bakalım hangimiz daha iyi duyumcu gorucez
emoji3.png
Reis subliminal mesaj vermiş ama biz anlamamışız.

En çok sevdiğim oyunculardan biri sane ama en çok sövdüğüm oyunculardan da sallai ile beraber başı çekiyor. Kardeş sen 12 milyon euro para alıyorsun yeteneklerin mi alındı. Ulan karşında çapsız Anadolu bekleri var insan hiç mi bire birde zorlamaz geçemiyor değil zorlamıyor bile yav sanki herifin sırtına ip bağlamışlar rakibin üzerine gitmesin diye çekiyorlar. üzerine gamsız hareketleri olunca hiç çekilmiyor. şu takıma bire birde adam geçecek adam alin yav iki kanatta ne adam geçer ne orta yapar. Orta saha sıkıntısı var belki de bu olay da en az orta saha kadar sıkıntılı
Acaba forumda bir psikiyatrist var mi? Bu adamin ruh halini merak ediyorum. Sanki mac esnasinda bazen derin derin baska bir dunyaya daliyor. Bunun tipta bir aciklamasi var mi? Yoksa vucut hareketlerinden mi bize oyle geliyor.

Bu olsa olsa tüm taraftara happy ending'li masaj ısmarlarlarsa falan olur... Açıkçası konuşulan isimlerin HEPSİNİ üst üste koyup getirseler ben yine mutlu olmam şu saatten sonra... Anca böyle eksik olan her mevkiye "ASLA GELMEZ" denecek seviyede 4-5 adam gelecek de belki o zaman... Yoksa zaten doğru transferler bile yapsalar geç kalındığı için eleştiririz... 2 sezon Mertens'in alternatifi diye bekleşip durup Batrakov geldi diye mi çok mutlu olacakmışız... Batrakov (veya benzer isimler) geldi diye peşin peşin mutlu olmayız, istikrarlı şekilde iyi oynadığı gün oluruz...

Acaba forumda bir psikiyatrist var mi? Bu adamin ruh halini merak ediyorum. Sanki mac esnasinda bazen derin derin baska bir dunyaya daliyor. Bunun tipta bir aciklamasi var mi? Yoksa vucut hareketlerinden mi bize oyle geliyor.
Bayern de oynarken de böyleydi yav değişik bir tip

bu takıma sol ayaklı çöpleri sakın aldırmayın. sol ayaklılar çöp oğlu çöptür. halısahada bile kaç tane sol ayaklı arkadaşınızı tanıyorsunuz? Penaltı bile atamaz bu ters ayaklı hilkat garibesi yeteneksizler

Sallai giderse kalbimiz çok acır

Benim marianom liderlik macinda soluyla harika çaksın basaksehire

Linnesim ve nagatamom bjk maçı çözsün(en güçlü halleri 2018)

En zor deplasmanda Akhisar ve Alanyada marianom ve linnesim maçı alsın asistleriyle

Ama ben sallaiye ağlayacağım

Sadece Şener 5 maç daha oynasa sagbekte şampiyonduk 2021 de siz ne anlatıyorsunuz Allah askina

bu takıma sol ayaklı çöpleri sakın aldırmayın. sol ayaklılar çöp oğlu çöptür. halısahada bile kaç tane sol ayaklı arkadaşınızı tanıyorsunuz? Penaltı bile atamaz bu ters ayaklı hilkat garibesi yeteneksizler
afedersin rtas ama senin ben tespitlerini sileyim

Geçenlerde tolgahan forvet u23 den çıkabilir başkan tecrübeli istiyor dediği kısım sorloth. Singo out olup beklemiyor.

Singonun aktif 4 talibi var. 40 geldi doğru ama 55 istiyoruz. Bonuslarla gir takım 50 e çıktı. Singo pl yapar artık. Ona da ilk giden oyuncu gözüyle bakıyorum.

Şimdiden yazalım sonra bir dikiki diyen olmasın.n

Hucumcu bek lazım bize

Singo bey saglikli olsa cosariz

Mithat alınmalı rizeden

Geçenlerde tolgahan forvet u23 den çıkabilir başkan tecrübeli istiyor dediği kısım sorloth. Singo out olup beklemiyor.

Singonun aktif 4 talibi var. 40 geldi doğru ama 55 istiyoruz. Bonuslarla gir takım 50 e çıktı. Singo pl yapar artık. Ona da ilk giden oyuncu gözüyle bakıyorum.

Şimdiden yazalım sonra bir dikiki diyen olmasın.n
Sallai gidecek abi

Ay tutulmasi var

Sabaha kadar yaz istersen

Lemina da devre arası ilk giden olacak

Bunu ilk sezondan beri yapıyoruz kaldı ki Boey’in patlamasını sağlayan da bu. Ama timingi ve mesafeyi ayarlamak çok önemli. Sallai’nin bunu yapabilmesi de çok zor.

Geçen sene hücum tarafında iyi yaptı bu içe girişlerin bence... Sürpriz ceza sahası girişleri falan iyiydi yani... Sonlara doğru düştü, biraz da çözüldü belki bu taktik ama sezonun çoğunu iyi götürmüştü orada...

Geri
Üst Alt