Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
La @Recep Buruk durmadan ne caza veriyorsunuz?

Hadi diğerlerinde başkana falan bir şeyler demiştim son cezayı neden verdiniz?

Açıklaması bile yoktu hayırdır ne zorunuza gidiyor?

Singo’ya 40-50 teklif gelse omuzda taşır göndeririz.

31e aldık fahiş maaş verdik, DK dahil 4 kere sakatlandı, kim bu şartlarda bu adamı 1 sene sonra %50 daha pahalıya alır

Ya da hangi enayi diyeyim, yaşı da artık öyle genç değil.

Lang-Batrakov-Camavinga-u23 forvet Singo-Lesley paket şu operasyonu yaparsak ümitlenirim sezon için

engellemesek de okuyup kolpaci yazsak sorun olur mu?
Üf yetti be, bu arkadasa laf sokmaktan bikmadinizmi? Anasini satim, durmadan Yakup, Keltos, Nevzat, ANK ve random hesaplarin yazdiklarina cevap yazip, Baskan söyle dedi, Hoca bunu dedi haberlerin üzerinden sinirlenmeler falan oluyorda bu kendini admin/moderatorlara açiklamis birisinin mesajlarimi dokunuyor? Kolpaci oldugu belli adamlarinkini paylasalim durmadan, Rodop gibi senelerdir birsey tutturmayip ama bu arkadasa laf sokmak, zorunuza gitmek çok ilginç.

Ben az çok birseyler bildigine inaniyorum ve okumaktan zevk aliyorum. Burda 10+ sene her nöbette bir bok bilmeyen GS muhabirlerden nefret ediyorum. Bu arkadasi her GS muhabirine tercih ederim

Bak yönetim gibi

Fener yenilmiş muhtemelen Lyon’a da takılacaklar

Sen tam eyvah bittik derken yine can suyu oldular

Bu hafta getir 2 tane en azından indir adam akıllı topçu

Erzurum’da 3 puanı al

Bi enerji toplansın camia morallensin

Yönetim gibi bari şunu becerin

Rakiplerimizi görüyorsunuz hepsi mal, Lyon macindan ne kadar korktuysa herifler daha ligin basinda rotasyonla maca cikip kaybettiler. Yani simfi senin rakiplerin bu durumdaysa, sem gideceksin ise yaramayan yabancilari satip flash transfer yapip adamlarin heveslerini yerle bir edeceksin ama o akil yok ki bizim yonetimde

Sane bize fazla oyuncu cidden adam essek gibi koşuyor top taşıyor oyun kuruyor yetmiyor
Sallai denen arkadaşın yüzünden beke gelip savunma yapıyor her hücumun içinde
Ama ceza sahasından şut atıp topu orta sahadan taca atan Gökhan sazdagina madara olan barış oynuyacaksa kapatıp gitsinler klubu
İkiside Ancak yedek olur.
Galatasaray özellikle transfer konusunda öyle kötü yönetiliyor ki tam bir kepazelik.
Barış gibi adama 40 milyon teklif geliyor aciz vasıfsız yönetim satmıyor.Yabancı sınırıymış falan palavra.Adam piyasasını yapmış.Çok ciddi eksikleri var.Sat arkadaş sat..Bak keremin halini görüyoruz.Benfica baktı gördü hemen postaladı.

planlı işi bilen yönetim Galatasaraya çağ atlatır çağ…

Bak yönetim gibi

Fener yenilmiş muhtemelen Lyon’a da takılacaklar

Sen tam eyvah bittik derken yine can suyu oldular

Bu hafta getir 2 tane en azından indir adam akıllı topçu

Erzurum’da 3 puanı al

Bi enerji toplansın camia morallensin

Yönetim gibi bari şunu becerin

Lyona takilmamalari lazim is tek kulvara kalirsa bunlar sampiyon olur

Bugün artık bir hareketlenme olur insallah

Geri
Üst Alt