Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.954
- 43.965
- 3.888
Lyon’a elenirlerse Avrupa ligine gidiyorlar
SL'ye gitmemek : tek kulvar
rotasyon yapamayacaklari tek yer SL
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lyon’a elenirlerse Avrupa ligine gidiyorlar
godts + akilouche de varYoo 75e sattıkları Ramos’un yerini 50ye doldurdular.
Onlar da Muani ve Lee yerine geldi.godts + akilouche de var
finansal tarafı doğru.Onlar da Muani ve Lee yerine geldi.
3 sattılar 3 aldılar.
150 satış 150 alış, daha az maaş yükü
Sen boyle ciddi yazilar yazar miydin yahu?Hocanın aldığı oyuncuyu hemen oynatmamak gibi bir takıntısı var; biz Çorum a çıktığımız kadroyla şampiyonlar ligi maçına mı çıkacağız ?
Tabiki feneve çakmıslar ... Yetmez mi...gerçekten iyi mi geceler
Singo, Kazımcan ve Lesley yolcu gibi
Camavinga işinin bize dönebileceğini düşünüyorumDuyumcu arkadaşların bolca yanılacağı zamanlara girdik
Çünkü eylul geldi tam da başkanın istediği gibi
Her an hersey olabilir
Bugün kıymetli bigundu bakalim becerebilecek miyiz
Onu alintilayarak bir seyler mi yazdin? Yoksa durup dururken sana mi yazdi? Konu ne ki? HIcbir sey anlamadimYa hakikaten 15 yıldır forumdayım
Sabah argodan dolayı 2 gün uzaklaştırılan adam akşam gelip yine birilerine sidik yarıştırıyorsun sıkıntılı mısın gibi yazabiliyor ise
Ben yazmamayım demek ki ben hatalıyım
Anlamıyorum bu mevzuyu ya
İlk ben yazdım diyor yazmadığı da zamana bakarak anlayabiliyorsun ama yok yani insan gibi de yazmıyor
Ama ŞL de daha çok yıpranırlarLyon’a elenirlerse Avrupa ligine gidiyorlar
ı ıhTabiki feneve çakmıslar ... Yetmez mi...
Üstüne mithat pala alırsak 2 kontenjan açılıyorSingo yu bu maaşına rağmen satabilirsek büyük başarı.
Peşine Sallai'yi de satıp u23 sağ bek almak lazım aslında.
Sonrasında açılan kontenjanlarda bonservisli oyuncu olmasa bile boşta olan bu listeden birileri alınabilir. Hiç değilse diğer mevkilerde bir nebze rahatlarız.Üstüne mithat pala alırsak 2 kontenjan açılıyor