Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
50+5 deniliyor. Dortmund 45+5’teymiş. 5 maaş desen 4 yıllık maliyeti Leao’nun altında oluyor. Dortmund sonraki satış payı vermemiştir btw. Satış paylı onların teklife de bitebilir iş
dursun çok pahalı diyip lang'a gidebilir. Her türlü leao sorunlusundan daha ucuza gelir ve daha risksiz olur tabi.

Tutulma kuşağının bulunduğu coğrafyalardan transferler bekliyorum. Batı İspanya, Portekiz ve özellikle kısmi tutulmanın görüldüğü İngiltere, Rusya, Norveç, Danimarka bölgeleri potansiyel transfer ihtimali olan bölgeler.
1000118292.webp

Buradaki sorun yunusun yaklaşmamış olması. Torreira pas istasyonu olacak olan adamı arıyor, sane nasıl oluyorsa 2. pas istasyonu olsa saneyi sürekli pozisyona sokarız.
Oyuncu değil taktik sorunu var.
Batrakov bence ise yarayacak baya

Top gelmeden pas veriyor çocuk direkt

Sneijder yasine atiyodu ya o tarz

Bize gore yuksekmis demek istedim ama singo.ile.formul olusturabilirdin. Cunku 5 6 maasi da var singonun. Total maliyet olarak duserdi muhtemelen.

Her ne kadar istesemde istikrarli oynasin diye ama olmuyor. 1 sezon cuval maas verdin bosa nerdeyse
.su WC'den sonra bize gelmesi olanaksizdi zaten parayi versek de

Singo ve Sallai'yi satıp Arda hocamızın Takım'ından sağ beki alalım.Boey'e benzerliği var ama Boey daha iyi.Lig'in kalitesine bakınca ben transferini genç oyuncuya ayırabiliriz..

zurhan, hazar büyüka olayından sonra tüm inandırıcılığını kaybetti bi insan kaynak olarak bunu alıyosa bomboştur
Orada bence Hazar suçu üstlenerek Burhan'a destek oldu. Esas kaynak ortaya çıkmasın diye böyle bir dümen çevirdiler. Yoksa zaten hiç mi hiç mantıklı değil anlattıkları ve yaşananlar.

Geri
Üst Alt