Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 2.984
- 1.805
- 473
Real madrid Endrick'i niye satmak istiyor? Müthiş oyuncu lyonda da kendini kanıtladı ama çocuğu sığındırmıyorlar bir türlü. Bence reelde ilk 11 oynaması gerekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor satmak istediklerini? Oyle birsey yok cunku.Real madrid Endrick'i niye satmak istiyor? Müthiş oyuncu lyonda da kendini kanıtladı ama çocuğu sığındırmıyorlar bir türlü. Bence reelde ilk 11 oynaması gerekiyor
Kendi istemeden bir yere gonderemezsinsingo için 30 verseler bile anında paketlerler güldürmeyin ya
yönetim sözde teklifin yükseltilmesini istemiş ya onu diyorumKendi istemeden bir yere gonderemezsin
Ayrıca alacak kulup en azından maaşınıda karşılamalı.Kendi istemeden bir yere gonderemezsin
Malesef sende yönetim gibi tirt çıktın. Hiç reklam yapma. Alper abinden 2 hafta bam talep etİyi hareket getirdim sanki
Halugun da dediği gibi bruno fernandese para gömebiliriz son an
Leao dışında diyorum bunu
Batrakov ortasahada bicok mevkiyi oynayabiliyor
Bu da, Singo da gitsin, Boey gelsin. Yedeğe de Anadolu'nun haşin çocuğu Mithat Pala'yı alalım. 3. sağ bek alternatifimiz de Kaan Jokerson olur. İki sağ beke yıllık 7.5 milyon euro veriyoruz, şaka gibi.
Ic acici olmasinki sana gelme yuzdesin artsinCamavinga gecen bir macina denk geldim. Cok ic acici degildi ama sezon basi diyedir belki.