Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Bizim yöneticilerin lafına güvenilip duyum verilmez. Biri anlaştık der başka biri işi bozar transferi yatırır. İçeride farklı grupların farklı listeleri varmış samiyenin anlattığına göre. Gelinen sürece bakılınca doğru gibi görünüyor. Dursun Kavukçuyu bile devreden çıkarmış görünüyor. Bir kere bu kadar yüksek sayıda oyuncuya teklif yapılıp red yenmez. Ciddiye alınmazsın itibarın kalmaz.
Milanla görüşen gardiymis bonserviste

Bu hafta hamle bekleniyomus bizden

Sorloth Shick Balogun gibi iyi forvet almakta dursun başkanın fikriymis ve hoca da sıcak bakmış sanırım

Hallolur gibi. Bizimkiler transferden vazgeçmezse. 2.5 yıla yaymak istiyordu karşı taraf çünkü 3 yılda falan buluşulur.

Bomservisini ayrı taksidini ayrı ödeme planını ayrı şey edeyim

Olacaksa olsun artık yav bunlarin bi planı bile yoktur. Yunus,batra bi şekil idare edeceğiz yedekten girecek oyuncu bile yok milleti iyice bezdirdiler. Aylar önce Yıldız isimleri piyasaya saldılar şimdi milleti yeter ki transfer olsun kafasına getirdiler.

sorloth sessiz sakin bir çocuk gibi duruyor ama sıkıntılı bir tip. kibirli de aynı zamanda. buraya gelecek de osimhen'in arkasındaki adam olmayı kabullenecek de falan gerçekçi gelmiyor bana. emekli olmadan 10-15 maaş vuralım derdiyle gelecektir sadece.

yoksa futbolculuk olarak bayıldığım biriydi her zaman.

Davinson
Ndombele
Eyüp ekledik bi de

7 transfer bekliyorum donem bitmeden

Bende mabaadspor diye hesap açıp duyum vericem nede olsa yalancıyı silkelemiyorlar

Bütün duyumculari engelledim

Kafa rahat

İsteseydik ve gereken parayı verseydik gelirdi diyorsun yani?! Arsenal bu işe 2 günde karar vermemiştir; onların cidden istediği herhangi bir futbolcuyu alabilir miyiz, oyuncu bizi tercih eder mi sence? Böyle boş lafları harika orijinal fikirler diye sunmasan keşke heis.

boş laf bu senin yazdığın bence heis

bruggadan adam alamaz mı gasaray
bunu mu diyosun

mayıs-haziranda arsenal'ın herhangi bir girişimi yoktu ki. morgan rogers olmayınca aldılar bunu

düzgün bir teklifle transfer edebileceğimiz bi herifti tzolis

Geri
Üst Alt