Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Ulan paraları inşaat ya rasulallah deyip otellere mi bastılar bu ne abi?

eyvah yakup cinar TT olmus

bizimkiler neyi bekliyor hala yav 1 eylüle ne kaldı şurada

Yabancı Kural'ı olmasa rotasyonda isterdim ama pekte beğendiğim 1 oyuncu değil..

Benfica 45 milyon euro istiyomuş.Guirassy içinse 25-30 milyon euro arası istiyolarmış.2 oyuncu da olur ama Osimhen harbiden başka 1 seviye bu oyuncuların yanında.Dursun başkan ve yönetimin de transferler için güvendiği kaynak Osimhen'dir bence..

biz osimhen gibi transferi bir daha zor yaparız

ama şunu da söylemeliyim ki osimhenden yeterince katma değer alamıyoruz

şöyle ki galatasaray mevcut yönetim ve teknik direktörü ile şu ana kadar kazandıklarının bir adım ötesine gidemez bence

yani şampiyonluk ve kazara mümkün olan şl son 16sı bu ekibin başaracağı en büyük hedefler

bunlara bence 150 milyonluk osimhen de 45 milyonluk pavlidis de kazandırabilir

o yüzden ya takımı oyuncudu hocası ve yönetimiyle osimhene yaklaştırıp hedef büyüteceğiz ya da stabil olanı koruyup gerekirse iş dönsün diye osimhenden vazgeçeceğiz

ekonomide de böyledir büyük yatırım yapayım küçük kazanayım dersen zarar edersin

Ya bazı futbolcuların hafif karakterinde uyuşukluk olur ya hani, Camavinga R. Madrid'te öyle oynamıyor mu yav

Yani böyle acayip ısıran bastıran hır gür oynayan bir topçudan uzak gibi. yani Valverde falan gibi mücadele etmiyor hiçbir şekilde.

Valla orta sahamızın böyle pirana gibi ısırması lazım rakibi

he camavinga geldi de sanki... neyse.

fb macinin ozetini yeni izledim.. levent mercanin hucum yonu bizim 3 bekin toplamindan daha iyi herif 1 asist yapmis 2 tane de net pasini yemisler.. Abi cok mu zor 0a inince yerden net paslar atmak bizimkiler kafayi one gomuo Allah ne verdiyse ortaliyir
Eren içlerinde en iyisi bakarak atıyor
Jakobs hücum sıfır Sallai oraya gitmiyor zaten az ilerleyince orta sahaya gelince adama inme iniyor
Direk topa basıp geriye oynuyor

Batrakov'dan sonra Uzun, Camavinga ve Ponomarenko ile devre arasına kadar idare ederiz. Lemina giderse kanat alternatifi de düşünülebilir.

Icardiyi iki ay beklemek nasıl rezillik ise
Lemina ile uzatmak ta okadar rezillikti.
Yerine Curtis Jones ayarı bir adam alsak
Sorun yoktu şimdi Hakan Calhanoglu gelirse orta saha bir nebze rahatlar

Çetin Gürzap

Geri
Üst Alt