Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Ya bazı futbolcuların hafif karakterinde uyuşukluk olur ya hani, Camavinga R. Madrid'te öyle oynamıyor mu yav

Yani böyle acayip ısıran bastıran hır gür oynayan bir topçudan uzak gibi. yani Valverde falan gibi mücadele etmiyor hiçbir şekilde.

Valla orta sahamızın böyle pirana gibi ısırması lazım rakibi

he camavinga geldi de sanki... neyse.
Torreia'yı ararız

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hoca kaanini kirmamak icin salih ozcani istemedi. Salih ozcan bizim oyuna cuk otururmus.

Bruno Fernandes harici, Osimhen e yakın maliyetlere asla girilmemeli. Pivot santrafor bende istiyorum ama Sörloth için konuşulan maliyetlere bakınca çok ama çok saçma olur derim.

Max 2 sene oynayacak herife 30 bonservis 7 de maaş toplam 44 milyon euro verecek kadar malsak bilemem.

Senelik 20 milyon vereceksen bir dünya futbolcu var dünyada.
Keşke öyle olsa daha fazla veriler. En az 10 12 maaş. Hemen çıkarabilecek adam lazım. Sola ez abde misal onu alsan zararsız çıkarsın. Biz gerçekten Suudi olmuşuz. Roma 4 milyon maaşa alıyordu kare kafayı

Salih Özcan alinabilirmis
Dk'den önce alınmalı dedik

Her pozisyonda iyi yerli olmalı

Şimdi 6'da mecbur yedek yabancı bekletiyorsun

Ama bizde bunu düşünecek ne yönetim ne de teknik ekip var

Vallahi Allahın sevdiği kuluyuz bunlara rağmen 4 senedir şampiyon oluyoruz

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sanırım bizim başımızaki yönetici sıfatı olan kişiler bejeke maç sonucunu bekliyor transfer için yoksa bu sessziliğin tek bir mantıklı açıklaması yok

Bruno Fernandes harici, Osimhen e yakın maliyetlere asla girilmemeli. Pivot santrafor bende istiyorum ama Sörloth için konuşulan maliyetlere bakınca çok ama çok saçma olur derim.
Yedek santrafor kesinlikle U23 olmalı. Zaten elimizdeki adam Dünya yıldızı. Bize u23 10 numara yerine daha oturmuş bir isim lazım.

IMG_20260816_223947.webp

Geri
Üst Alt