Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Camavinga müthiş olur, o sayede önünde batrakov ve Yunus gibi vitaminsizleri oynatabilirsin defansif zaafiyet çok yaşamadan

Nerede basin sozcusu? bassssssskaninin onderliginde bassssskaninin bilgisi dahilinde derken bir isim verdi cikip haberdar edecek diye. Palavra.

Ben beklentimi 0 a indirdim. 2 haftaya uefa kadrosu bildirecekler guya , hala sorsan merak etmeyin en iyi kadroyu kuracagiz derler.

Lan bi durun kendi kendinizi gaza getiriyorsunuz ya
Bu hafta bir şeyler olacak işte daha hafta başının ilk saatleri
Bi sakin olacak mutlaka bir şeyler
Hiç bir şey olmaz demek de saçmalık yani bunu kabul edin
Ben seviniyorum transfer döneminin sonu yaklaşıyor diye

sörloth geliyorsa osimhen gidiyordur kimse maval okumasın! 8-10-kanat transferi lazımken yedek forvete 30 milyon bonservis 8-9 milyon euro maaş bağlamaz dursun özbek.

Aleksey Batrakov ile görüntülü konuşan Okan Buruk, kafasındaki sistemi ve beklentilerini anlattı. Fransa, İtalya ve İspanya’dan talipleri bulunan Batrakov, ikna olur olmaz Galatasaray-Çorum FK maçını izleyip takımı analiz etti.

(Mehmet Özcan)

Aleksey Batrakov ile görüntülü konuşan Okan Buruk, kafasındaki sistemi ve beklentilerini anlattı. Fransa, İtalya ve İspanya’dan talipleri bulunan Batrakov, ikna olur olmaz Galatasaray-Çorum FK maçını izleyip takımı analiz etti.

(Mehmet Özcan)
Ali Naci ile kafa kafaya yarışır, kazananı photo finish belirler.

Barış Alper Yılmaz yeme mesaisi, Galatasaray taraftarının asla anlayamadığım saçmalıklarına yeni bir madde olarak eklendi.

İyi olan oynasın renktaş

60 maç barış oynaması gerekmiyor

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O ayrı, Barış'ı Cebrail Karayel gibi göstermeye çalışmak ayrı renktaş. Daha geçen sene 20 gol katkısı veren adamı bir anda futboldan bihaber gibi göstermeye çalışıyorlar insanlar da hafızası yazın resetlenmiş gibi "evet ya top falan oynayamıyor" moduna giriyor. Çok komik geliyor bana bu.

Takımdaki analist eksiğini transfer görüşmesi yaptığı topçularla gidermeye çalışan koca yürekli hocam.

Bakın ciddi söylüyorum Galatasaray menfaatini düşünen bir yönetim leaoyu almaz. Leao risktir bizim şimdi yazı tura atacak halimiz yok. Ez Abde leaodan daha öncelikli olmalı kanat transferinde. Singo Salai çıkıp yerli bir bek ile tobias tarzı bi eleman alınmalı. Torrikten çıkılmalı yerine oyun tutan ve kuran birine giidlmeli en önemlisi her maç sığır presten vazgeçilmeli
Ez Abde candır

O ayrı, Barış'ı Cebrail Karayel gibi göstermeye çalışmak ayrı renktaş. Daha geçen sene 20 gol katkısı veren adamı bir anda futboldan bihaber gibi göstermeye çalışıyorlar insanlar da hafızası yazın resetlenmiş gibi "evet ya top falan oynayamıyor" moduna giriyor. Çok komik geliyor bana bu.

Top oynamıyor demiyorum

Barış çok iyi tekniği olmasa da hep mücadele eden bir isim

Ama onu zorlayacak bir isim şart

Hatta mümkünse her 2 Kanata da zorlayıcı isimler şart

Rekabet yoksa futbolcunun doğasında salma işi var maalesef

O yüzden rekabet iyidir

Ben satılsın demiyorum ama her 2 kanata da rekabeti arttıracak isimler gelmeli

Geri
Üst Alt