Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Bana fake haber gibi geldi ama olurda Sanchez X takima giderse bizim stoper hattini komple degistirmek gerekiyor bu durumda. Simdi sadece sol stoper dusunurken bu defa hem sol hem sag stoper lazim olacak kaldi 2 hafta surada :asd:

Nerede gorulmus buyuk bir takimin transferde son duzluge girdiginde komple defansi degistirdigini. Malca isler.

Zam için ayrılmak isteyenlerden bıktık ya
Dursun önceki dönemde de hayvani kontratlarla takımı batırmıştı şimdi de her sene zam yapa yapa şımarttı bunları

Şu işleri sezon başı yapsak gıgımı çıkarmazdım sanchezin gitmesine ben size daha kötüsünü söyleyeyim nelsom Abdülkerim tandemine hazırlıklı olun
Nellson apokerim tandemi Avrupa bizi batırır ama süper lig için skriniar ake den daha iyiler. Çünkü ikisinde de havatopu var en azından

Bana fake haber gibi geldi ama olurda Sanchez X takima giderse bizim stoper hattini komple degistirmek gerekiyor bu durumda. Simdi sadece sol stoper dusunurken bu defa hem sol hem sag stoper lazim olacak kaldi 2 hafta surada :asd:

Nerede gorulmus buyuk bir takimin son duzluge girdiginde komple defansi degistirdigini. Malca isler.
Daha komiği stoper yok piyasada ucuza

Fonlanmış masa başı haberlere itibar etmeyin.
Sanchez gidecek olsa Como'ya giderdi.

Nellson apokerim tandemi Avrupa bizi batırır ama süper lig için skriniar aileden daha iyiler. Çünkü ikisinde de havatopu var en azından
Süper ligdede yakar bizi ikiside ağır adamlar defans çok kötü olur apo yerine Vandijk gelmeli sola o zaman yanında kimin olduğunun önemi kalmaz

Bunlar nelssonu gönderemediği için transfer yapamıyor olmasın????

Takımın bitik olduğu geçen yılın nisanında artık bariz biçimde ortadaydı. 5 ayda hiçbir değişiklik yapmayıp son 15 günde radikal değişikliğe gitmeye çalışacaklar.

Benim bu tabloda gördüğüm teknik heyet ve yönetim geçen sezon doğru teşhisi koyamadı (geçici bir performans düşüşü, yorgunluk vs. diye yorumladılar), 1-2 u23 ekleyip geçeceklerdi. Sezon başlayınca takımın ölü olduğunu ve taraftarın haklı olduğunu görüp tutuştular, şimdi panikle herşeyi değiştirmeye çalışacaklar.
O konuda bu forumda da haziran temmuz da ligin en iyi kadrosu bizde, her turlu sampiyon oluruz diyen bir cok kisi vardı. Halbuki ligin sonunda bayılmak üzereydik ama sampiyon olunca unutuluyor hersey. Hatta burada takım yetersiz diyenlere yangıncı hatta Fenerli dendi. O yüzden düşülen duruma cok sasırmamak lazım. Buradaki bilincli taraftar boyleyse yönetim tabiki kupa gezdirir agustosa kadar.
Diger bir mesnetsiz algı da bizim kongre yapımız herkesten iyi, liseli elitler kongrede olunca harika yönetimler seciliyor algısı. Onun da yıllardır dogru düzgün aday cıkmamasından, secimlerde tamamen grup seklinde oy verilmesinden, Erden Timur gibi liseli olmayan basarılı yöneticilerin yenmesinden dogru olmadıgı anlasıldı ama görmezden geliniyor.
Yani özetle hakketigin gibi yönetilirsin su an Galatasaray'ın basına gelen de odur.

Çıkan haberlerin hiç birine inanmıyorum bu basiretsiz ve beceriksiz hain yönetim, kimseyi göndermeyecektir. Lang , batragov ve ne idugu belirsiz bir u23 santrafor kiralık gelir kapatırız.

davinson son maçta gayet iyiydi bu arada o hatasına kadar

top aldırmadı neredeyse, öyle hata da arada bir olur yapacak bir şey yok
%100, hatta izlerken müthiş oynuyor kesin bir mallık yapacak dedim ve yaptı.

Davinson gibi stoperi ziksen bulamayız.

Transfer dönemi başlamadan adam akıllı bir sporif direktör getirseydik, şu anda böyle olmazdı bence. Mesele Dursun Özbek değil sadece. Transferden sorumlu kişilerin beceriksizliği faktörü de var. Tabi o kişilere o görevi D.Özbek verdiği için eleştirilmeyi gene hakediyor o ayrı bir konu.

Tipik Güney Amerikalı kurnazlığı hem torreira hem de Davinsonun yaptığı işler

Zam almak için sıkıntı çıkarıyorlar.

Abimle muhabbet icin telefondaydik, o cok sever arkaplana eyup meyup acmayi. Arkplanda duydum Kvara falan konusuyorlar psg de orasi sisik, ister misiniz rakiplere vermek istemiyoruz falan demisler 🤣🤣🤣

Oyalamayin su taraftari yeter ya.

Geri
Üst Alt