Transfer Nöbeti #10

Geçen sezon Barca'da rotasyon oyuncusu olarak çok iyi işler yaptı ama buraya gelip o istikrarla oynayacağının garantisi yok Rashford'un. Zaten bu istikrarsız sezonları nedeniyle beklenen seviyenin hep uzağında kaldı. Son döneme bakarsak Leao çok daha istikrarlıydı. Öyle biri diğerine krampon taşıtır gibi bir durum da yok bence.
Leaonun son 2 senesi falan daha düşük ama rashfordun bir onceki sezonu iyi en azindan. Bizde de zaten barişla falan rotasyona girecek kim gelirse krampon tasitir gibi durum yok ama 55-45 daha onde bence raşfird.

Sanchez’in kaldığı senaryoda bizim Ozan Kabak’ı almamız da çok iyi olur.
Kontrat uzatmadan önce alacaktın Haziran'da.

Böyle free oyuncuların - hele hele yerli oyuncuların - kokusunu çok erkenden alman lazım. Bizim asalakların haberi bile yoktu muhtemelen Ozan'ın kontratının bittiğinden.

Rashfordun bonuslar ile net 12,5 milyon ve daha 2 senesi kalan sözlesmesi var.

Bu adam herhalde kapiyi 18-19 dan acar. Bence o parayi hayatta etmez.

Bonservissiz Arif Kocaman'ı alın bari, kupada oynar.

Yeni haftanın ilk gününü de yarıladık ama kaale değer bir şey yok hâlâ. Bunca zaman sabır taşı olsa çatlardı, Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Bu arada tüm bu torreira haberleri Davinson haberleri azizin oyunuda olabilir komplo demeyin azize bunu yapar yapmışlığıda var birazcık gerilen ortamda aziz pompalatır böyle haberleri bizim tarafı karıştırmak için

Erden Timur kalsa, D.Ö. gitse ve Gardi işbirliği devam etse bu sezon nasıl bir kadromuz olurdu merak etmiyor değilim.

Cimbom deri değişiyor. 3 tane bomba bir tane alev emojisi sonrasında salla babam salla isimleri yiyen çok

Dunyada daha rahat bir meslek yok ya beleş para kazaniyor neredeyse elemanlar yalan soylerek para kazanmak dream job
şu haberi yapanın ben galatasaraylı olabileceğini düşünmüyorum mesela. Takım eksik transfer yapılmamış elimizde 2 tane stoper var birini taraftara hedef yapıyor kolpa haberiyle. Galatasaray muhabirlerinde gerçekten galatasaraylı olan biri var mı büyük soru işaretli

Leaonun son 2 senesi falan daha düşük ama rashfordun bir onceki sezonu iyi en azindan. Bizde de zaten barişla falan rotasyona girecek kim gelirse krampon tasitir gibi durum yok ama 55-45 daha onde bence raşfird.
Son sene Barcelona motivasyonu ile rotasyonda çok sağlam katkı verdi Rashford ancak ondan önceki sene yine pek etkili değildi. Leao geçen sezon Milan ile birlikte kötü bir sezon geçirdi ama ondan önceki sezonlarında 25 gol katkısının üzerini buluyordu 4-5 yıldır. Rashford'un yarın ne vereceği çok büyük soru işareti ki o adamı bizim ligde motive etmek de zor. Öyle taraftarla oynayan bir profil değil. Rashford da en az Leao kadar, hatta bakış açına göre daha fazla soru işareti barındıran bir isim. İkisi de risk. Net, yükselişte isimleri kovalamamız gerekirken çok yanlış sularda yüzdük uzun süre.

Ayrıca, bana sorarsanız merkeze sağlam bir 8 almadığımız sürece Rashford, Leao vb. isimleri verimli kullanabileceğimizi düşünmüyorum. Oraya ismi geçenlerden Reijnders profilinde birisi çok gerekliydi. Kışın istemiştik de o profilde orta sahalar ama nedense bu transfer dönemi oraya hamle yapmayı düşünmüyoruz. Çok plansız hareket ediyoruz çok. İnşallah adam akıllı profiller gelir de yüzümüzü güldürürler bir şekilde.

Yahu neler neler okuyorum

Davinson kendini iyi hissetmiyormus, ikna cabasi

Torreira cani sikkinmis, moral verilmeye calisiliyor

Valla sinir oluyor insan bos beles tivit bile olsa.

Adam en azından koşup depar atıyor top tekniği yüksek. Bizim manu maçında sağ tarafı felç etmişti

Geri
Üst Alt