Transfer Nöbeti #10

İşin sonunda biz Leao'yu alacağız bence çünkü teklifimiz bonuslarla beraber 40 milyon euro dendi diye hatırlıyorum bundan daha fazlasını veren olsaydı şimdiye kadar verirlerdi.

11-12 milyon Euro da maaş teklifinde bulunmuşuk, Araplar hariç kimseden alamaz o parayı.

Milan istediği kadar 50 milyon desin haftaya kadar 40 milyona razı olacaklar.
Sakatlık durumu eğer önemli değilse bence de buraya gidiyor durum. Ben Batrakov, Leao, u23 santrafor(Emegha- Liam Delap'tan biri) bu 3'lü yanına 1-2 tane de yerli bekliyorum hala.

Rashford , Leao, Sorloth ciddi maliyetli yanlislar olur. Ugaçűkű gibi kesip atamazsin. Çűker birakir bizi bu 3 isim. Rashford gamsizin onde gidenidir. Ust seviye medyatik. Man united umrunda degildi. Hic birsey olmaz ondan. Bize kan ter gozyasi topcusu lazim.
Aklın yolu bir kimse bunlardan leao falan istemiyor ama bunlar 5 yaşındaki veletler gibi takılıp kalmış. Leao da leao. Adam zaha olmuş zaha. Sörlot kim yav Norveç’i sevip attı mahvetti futboldan men edilmeli kare kafa. İsmi çıkanlardan Abde ve malick fofana leaodan kat kat uyumlu olur verim alırsın. O kadar maaş da vermezsin. Son yağlı sözleşmesini bize takacak bu herifler

Nöbet yarilandi. Artık kap gelsin. Kelle koltukta

haluk dursundan haber alamadıgı icin ne kadar olumsuz var basıyor haaha

bu adam yönetımle arası bozulunca direk düsman oluyor

yine gaza basmışız :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Dursun Özbek ve yöneticiler kriz toplantısı yaptı, transferde gaza basıldı. (Ali Naci Küçük)

Geri
Üst Alt