- 18 Eylül 2018
- 16.273
- 12.605
- 1.598
Tehditlere kulak asmaz, geregini yaparız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tehditlere kulak asmaz, geregini yaparız.
iyice kendini twitter duyumcusu yaptıBurhan denen herif ulan hic utanman yok mu senin
beraber ceza cekeriz heheheheehRaporlarınla özel olarak ilgilenecem.
Zaten iki sene sözleşmesi varmış. Öyle haberler dolasiliyordu. Ama muhtemelen, fehis ederiz. Transferde ne alışta, ne satışta etkili değilizNelsson ile sozlesme uzatip simdi 1 mi 2 sene mi neyse maasini cebine koyup yollayacagiz. Yonetim cebinden cikarip vermeli bu parayi mesela. Ama yemekte hesap isterken tuvalete kacanlar gibi davranirlar.
Barça bir kere sapıttı de jonga acayip para verdikleri dönem yoğurdu üfleyerek yiyor işte kulüp böyle yönetilir. Ders alıyorlar. Diyorum ya Suudi olduk diye yalan değilBarça 12-13 net maaş vermek istemediği için gordon'ı aldı millette salak lan bu Barcelona 30'a rashford varken adamlar gitti 80 gordon'a verdiler dedi. Osi Arsenal muhabbeti varken bir kaç Arsenal taraftarının yorumuna göz attim adamlar imkansız o maaşı vermemiz deli miyiz biz diyorlardı. Son pl şampiyonu şl finalisti takımın taraftarı bunu söylüyor bizim millette ona 5-10 ver al gel muhasebeci miyiz biz diyor.
Recep Buruk ile yakın ilişkilerim mevcut. Tehlikedesin renktaşberaber ceza cekeriz heheheheeh
sane haklı
birde üstüne leblebi tozu olsun mu???
ahahahahahhahahahaha ins sakatlanır da iyice rezil olur Dursun ve şürekası
Ezzazouli olsa keşke de nerdeeeebetis ten ezzazouli haberi, afrika sitelerine düşmüş.
twitter duyumcuları da patrick shick ve tresoldi diyor.![]()
Galatasaray se renseigne sur Abdessamad Ezzalzouli | AfricaFoot
Galatasaray s’est renseigné sur la situation d'Abdessamad Ezzalzouli, dans le cadre de sa recherche de renforts offensifs.africafoot.com