Transfer Nöbeti #10

sus-fry.gif
Tehditlere kulak asmaz, geregini yaparız.

Nelsson ile sozlesme uzatip simdi 1 mi 2 sene mi neyse maasini cebine koyup yollayacagiz. Yonetim cebinden cikarip vermeli bu parayi mesela. Ama yemekte hesap isterken tuvalete kacanlar gibi davranirlar.

Dakika basi yeni bir isim cikiyor, kafayi yediler

Nelsson ile sozlesme uzatip simdi 1 mi 2 sene mi neyse maasini cebine koyup yollayacagiz. Yonetim cebinden cikarip vermeli bu parayi mesela. Ama yemekte hesap isterken tuvalete kacanlar gibi davranirlar.
Zaten iki sene sözleşmesi varmış. Öyle haberler dolasiliyordu. Ama muhtemelen, fehis ederiz. Transferde ne alışta, ne satışta etkili değiliz

Barça 12-13 net maaş vermek istemediği için gordon'ı aldı millette salak lan bu Barcelona 30'a rashford varken adamlar gitti 80 gordon'a verdiler dedi. Osi Arsenal muhabbeti varken bir kaç Arsenal taraftarının yorumuna göz attim adamlar imkansız o maaşı vermemiz deli miyiz biz diyorlardı. Son pl şampiyonu şl finalisti takımın taraftarı bunu söylüyor bizim millette ona 5-10 ver al gel muhasebeci miyiz biz diyor.
Barça bir kere sapıttı de jonga acayip para verdikleri dönem yoğurdu üfleyerek yiyor işte kulüp böyle yönetilir. Ders alıyorlar. Diyorum ya Suudi olduk diye yalan değil

bu yıl aldığımız görkemli avrupa galibiyetlerini sane'ye borçluyuz tabii ki

sahada olmamasından ötürü

167850-1668167349.webp

Boştayken Depay'ı niye almıyoruz? Ciddiye alırsa 10 gol 10 asist yapar bu adam bu ligte

Geri
Üst Alt