Transfer Nöbeti #10

Galatasaray'ın da istediği Malick Fofana için Roma, hem Lyon hem de oyuncunun temsilcileriyle görüşmelerini sürdürüyor.

Fofana, Roma'ya transfer olmaya sıcak bakıyor. İtalyan kulübü, Porto ile Rodrigo Mora transferini tamamladıktan sonra Fofana konusunda nihai kararını verecek. (Fabrizio Romano)

Yıldız oyuncunun da süperstarın da allah belasını versin.

Takım zaten -yıldız oyuncu- dolu ve biz bunları canlandırma çabasındayız.

Şu transfer döneminde şu takıma yerli/yabancı 4-5 tane pırıl pırıl oyuncu alamayanların beceriksizliğinden gına geldi.

Roma Mora’yı, sonra Fofana’yı alacakmış. Biz de Romano’dan gelişmeleri alıyoruz

Ya biz alsak ya Fofana'yi cocuk daha genc ayrica topu alip yilan gibi giden birisi.

Kime ilgi duysak ya Roma, ya Juventus ya da Napoli cikiyor onumuze nasil birsey bu.
Fofana pasları da iyi diye hatırlıyorum. Roma- Mora'yı alıyor zaten 3'lü oynayıp 3-4-2-1 oynuyorlar. Fofana'yı en erken Play off'tan sonra alırız bu arada. Lakin analışılıp beklemeye razı olurdum kendisi için. Lakin Leao'nun sakatlık uzun süreli değilse onu alacağız hissi hakim bende.

Ulan koca 3 ay rusyadan e-sporcu almak için uğraştınız yuh be

Fofana pasları da iyi diye hatırlıyorum. Roma- Mora'yı alıyor zaten 3'lü oynayıp 3-4-2-1 oynuyorlar. Fofana'yı en erken Play off'tan sonra alırız bu arada. Lakin analışılıp beklemeye razı olurdum kendisi için. Lakin Leao'nun sakatlık uzun süreli değilse onu alacağız hissi hakim bende.
Leao'nun sakatligi sanirim bu ay sonuna kadar yani ciddi gozukmuyor diyorlar.

Galatasaray’da transfer dönemi değil, toplantı dönemi yaşanıyor. Romano: “Here we go.” Galatasaray: “Here we meet.”

Mario Lemina gidebilir. (Süleyman Rodop)

Biz daha bununla yeni uzatmadik mi ? :asd:

Özbeklerin çiftliğine dönmüş kulüpten transfer belliyoruz. Bu hainler transfer yapmaz. Yapsa da eksik yapar.

Geri
Üst Alt