Mustafa Yiğit
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2026
- 209
- 544
- 393
YAV PROTOKOL İMZALANDI DEDEEE
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çoruma kiralayamıyozmulesley bugün antrenmanda sıkıntı çıkartmış okan hocayla karşı karşıya gelmişler
Teyit ettireyim hocamÇoruma kiralayamıyozmu
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağdan soldan okuduğum kadarı ile; osimhem gidiyormuş…KULAĞIMA HOŞUMA GİTMEYEN HABERLER GELİYOR HAYIRLISI
Fofana pasları da iyi diye hatırlıyorum. Roma- Mora'yı alıyor zaten 3'lü oynayıp 3-4-2-1 oynuyorlar. Fofana'yı en erken Play off'tan sonra alırız bu arada. Lakin analışılıp beklemeye razı olurdum kendisi için. Lakin Leao'nun sakatlık uzun süreli değilse onu alacağız hissi hakim bende.Ya biz alsak ya Fofana'yi cocuk daha genc ayrica topu alip yilan gibi giden birisi.
Kime ilgi duysak ya Roma, ya Juventus ya da Napoli cikiyor onumuze nasil birsey bu.
Leao'nun sakatligi sanirim bu ay sonuna kadar yani ciddi gozukmuyor diyorlar.Fofana pasları da iyi diye hatırlıyorum. Roma- Mora'yı alıyor zaten 3'lü oynayıp 3-4-2-1 oynuyorlar. Fofana'yı en erken Play off'tan sonra alırız bu arada. Lakin analışılıp beklemeye razı olurdum kendisi için. Lakin Leao'nun sakatlık uzun süreli değilse onu alacağız hissi hakim bende.

dfsdfasdfCan Uzun ve Leao'da ufak pürüzler