- 18 Temmuz 2009
- 82.492
- 241.456
- 5.263
Videosunu bile izlemedim bilerek, benim için sürpriz olacak, 5 maç sonra söylerim bir zik olup olmayacağını.Adminim ne diyorsun iş yapar mı oturmuş bir kadroda yapaiblir gibi geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videosunu bile izlemedim bilerek, benim için sürpriz olacak, 5 maç sonra söylerim bir zik olup olmayacağını.Adminim ne diyorsun iş yapar mı oturmuş bir kadroda yapaiblir gibi geliyor.
Bir şeyi taksitle ve vadeli alırsan elbet pahalıya gelir5 yıla yaymak istedikleri ödemeyi 1 yıl içinde ekstra 4 milyon bonus ve payla bitirmek nasıl bir iş bilmezlik harbiden şu pazarlık aşamalarına dahil olmak isterdim
Adminim acaba Fernandes ismi çıkıyorsa Sara'dan çıkılıp Batrakov'u 8'e atıp 10'a Fernandes koyabilir miyiz yoksa imkansız mı olur.Videosunu bile izlemedim bilerek, benim için sürpriz olacak, 5 maç sonra söylerim bir zik olup olmayacağını.
Edit: Madde dolmuş.
Azizim, Fernandes alıp Batrakov'u kısık ateşte pişireceğiz.Umudum bizim zaten 57 milyon sterlin vermek gibi bir iddaamız hiç olmamıştır![]()
Bruno işi baştan beri imkansızAdminim acaba Fernandes ismi çıkıyorsa Sara'dan çıkılıp Batrakov'u 8'e atıp 10'a Fernandes koyabilir miyiz yoksa imkansız mı olur.
Ağustos sonuna kadar bekleyip Sevr Antlaşması imzalamakAleksey Batrakov Galatasaray'a transfer oldu!
Bonservis: 25 milyon + €4 milyon bonus
Sonraki satıştan pay: %10 pay karşılığında transfer gerçekleşiyor.
Ödeme birkaç takside bölünecek ve son taksit Aralık 2027’den geç olmamak üzere ödenecek.
hem de 30'aYaprakov geldi ha