Transfer Nöbeti #10

son bir analiz daha yaptım batrakov için nihai kararım = regen sneijder

Sözleşmesi biten Lemina'dan bonservis alıp elden çıkarırsak çok kıyak olur. Yerine Camavinga'ya girebilsek keşke

Cocuk bari hemen gelsin de Erzurum macinda hamle yapma sansimiz olsun

Yoksa Kaan falan girecek oyuna yine

21 yasindan once zaten nasil ulke disina cikmis olmaliydi yav

18-19’da da yetenekli gördüğünü alıyor Avrupalı takımlar.

Chelsea vs alıp kiralıyor bu tarz adamları.

İnşallah faydalı olur tabi ama maliyeti çok geldi bana. 22+2 ve 3 yıl ödemeli olmalıydı olacaksa.

Elimizi bağlamaya değecek performans için gelip Mertens gibi bağlantı oyuncusu olup 10 gol 10 asist yapmalı 32-33 haftada kalan en az.

Hayirli olsun artik diyecek birsey yok, artik 8 mi oynar 10 numara mi.bilmem yeterki faydali olsun. Bana öyle geliyorki Sara bu transferden sonra yolcu olur.

Batrakov tutarsa yalniz yillar sonra bu adami nasil bu paraya transfer ettik diyebiliriz. Boyle bir transfer tutarsa iste o zaman 100 ve uzeri bedellere satarsin cunku bu defans oyuncusu degil. Rusya'da yaptigi istatistikleri burada yapip, CL'de de biraz istatistik yaparsa zaten en fazla 2 sene elimizde tutabiliriz. Tutmazsa gene de bir 15'e falan okutabiliriz cunku Avrupa kulupleri bir zar atmaya calisabilir Rusya disinda oldugu icin.

Ama benim icin asil sikinti, boyle riskli bir oyuncuyu bizim en elzem bolgemize alip zar atmamiz...

Geri
Üst Alt